Turneja po Afriki

FOTO: Evforija zaradi Susseksov presegla vsa pričakovanja

snč
25. 9. 2019, 20.30
Deli članek:

Turneja po Afriki, ki so jo britanski princ Harry, njegova žena Meghan Markle in sin Archie v ponedeljek komaj začeli, je zaradi prisrčnosti že glavna tema vseh svetovnih medijev.

profimedia
V dejavnostih na prostem sta Harry in Meghan aktivno sodelovala.

Toliko smeha, solz sreče in sproščenosti v Afriko po pisanju tamkajšnjih medije še ni prinesel noben uradni obisk.

In če vzamemo v zakup, da se glavna zvezda turneje, štirimesečni Archie, v javnosti sploh še ni pojavil, o razsežnostih, ki jih bo turneja prinesla, lahko samo ugibamo.

HUD START

V desetih dneh, ki jih bodo vojvoda in vojvodinja Susseška in njun sin preživeli v Afriki, imajo na urniku več kot osemdeset srečanj. Sedem od načrtovanih sta Meghan in Harry opravila v Južni Afriki, sledijo pa še dogodki v Bocvani, Angoli in Malaviju, kamor bodo odpotovali jutri.

Prvo vprašanje, kjerkoli se pojavita kraljevska zakonca, je seveda, kje je njun sin, a ko vljudno pojasnita,  dojenček od leta še vedno utrujen, jima njegovo odsotnost vsi velikodušno opravičijo, saj jih njun nasmeh povsem razoroži.

profimedia
Mlade Afričanke so vojvodinjo nasmejale do solz.

POPOLN PAR

Princ Harry in njegova soproga delujeta kot sveža zaljubljenca, ves čas se držita za roke, sproščeno smejeta, plešeta z lokalnimi prebivalci in se tako s starčki kot otroki objemata celo na ulicah. Seveda pa je vseh, ki bi si želeli njunega dotika, absolutno preveč, varnostniki pa so ves čas na preži, saj prav Cape Town, ki je trenutni postanek turneje, velja za najnevarnejše mesto na svetu.

Vsi se strinjajo, da Harry in Meghan iskreno željo po boljšem in pravičnejšem svetu tako iskreno širita, da z njo prevzameta vse. Da od domačinov nista prevzela nič manj, kot oni od njiju, pa jasno pričajo posnetki nasmejanih zakoncev, ki so že obkrožili svet.

profimedia
Harry in Meghan v Afriki očitno na moč uživata.