Mamina pesem

Ansambel Zadetek o zmagovalni pesmi Števerjanskega festivala: "Besedilo govori o izgubi mame"

E.J.
25. 9. 2019, 20.20
Deli članek:

Mamina pesem ansambla Zadetek je zmagovalna pesem letošnjega Števerjanskega festivala. Globoko čustvena skladba je fante iz ansambla močno zadela, želijo si pa, da se besedilo pesmi, ki govori o izgubi mame, še dolgo ne bo uresničilo.

TV Veseljak
Mamina pesem ansambla Zadetek je zmagovalna pesem letošnjega Števerjanskega festivala.

Pesem je še bolj posebna za Matica, saj je besedilo napisala ravno njegova mama, sam je prispeval melodijo, celoten ansambel pa je nato pripravil še glasbeni aranžma. Vsi se strinjajo, da jo najraje izvajajo, in prepričani so, da jo bodo tudi poslušalci najraje poslušali.

TV Veseljak
Pri snemanju videospota, ki je bil posnet v produkciji TV Veseljak, so se jim pridružili simpatični malčki, ki so bili odlični igralci in tudi sogovorniki.

Pri snemanju videospota, ki je bil posnet v produkciji TV Veseljak, so se jim pridružili simpatični malčki, ki so bili odlični igralci in tudi sogovorniki. Otroci so se radi pošalili, da so kadre ponavljali do onemoglosti. No, v resnici so se vsi hitro strinjali, da so na snemanju uživali, in to je bilo za vse nekaj novega. Fantje svoj čas prednostno namenjajo glasbi in študiju. Imajo tudi načrte o obiskovanju fitnesa, vendar so se ob teh besedah tako pomenljivo smejali, da jim je bilo kar težko verjeti. Morda so pa mislili, da je skakanje na trampolinu njihova nova športna aktivnost.