radio 1

FOTO in VIDEO: Miss s koso v roki navdušila voditelja

R.T.
25. 9. 2019, 14.40
Posodobljeno: 25. 9. 2019, 14.49
Deli članek:

Ekipo najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je obiskal cvet slovenske lepote. Kandidatke za Miss Slovenije 2019 so se voditeljem pridružile v Črnomlju, kjer se danes nahaja mobilni studio, v sklopu velike turneje po Sloveniji.

Radio 1
Miha Deželak in Katja.

In ker bo ravno v Črnomlju v soboto potekal finale izbora, je bila idealna priložnost, da se dekleta predstavijo tudi poslušalcem. Voditelje Miho Deželaka, Anjo Ramšak in Jano Morelj so obiskale: Anamarija Kastelic, Špela Alič, Špela Šolaja, Lea Krulc, Leja Plut, Nuša Semec, Lana Mikec, Pia Hozjan, Kaja Kopitar, Lea Kovač, Tinkara Smolar, Eva Kosi, Lucija Lampret, Katja Beguš, Emina Tatarevič.

Radio 1
Miha Deželak in Katja.

S svojimi odgovori so nasmejale Deželaka, ena izmed njih pa ga je še posebaj presenetila. Jana je iz šopka deklet »potegnila« svetlolaso Katjo, ki obvlada košnjo trave s koso. Da je kose vešč tudi Deželak, je dokazal na bližnjem travniku. Smeha ni manjkalo, s svojimi spretnostmi pa sta navdušila tako missica, kot tudi priljubljeni voditelj.

Radio 1
Misice

Radio 1
Radio 1

Sicer pa si v videoposnetku poglejte še več simpatičnih trenutkov dobro razpoloženih missic.