VESELJE

Znan igralski par dobil drugega otroka

N.S.
23. 9. 2019, 20.41
Deli članek:

Priljubljena igralca Robert Korošec in Nina Rakovec sta minuli vikend svojim prijateljem sporočila veselo novico, da sta se razveselila rojstva drugega otroka.

Mediaspeed.net
Robert Korošec in Nina Rakovec sta drugemu otroku dala ime Oliver.

Igralec Robert Korošec, ki smo ga spremljali v zadnji sezoni serije Ena žlahtna štorija, oktobra pa bo glavna zvezda nove serije Najini mostovi, se je razveselil drugega otroka.

Marko Vavpotič / M24
5 let sta par, svojo zvezo pa sta okronala z drugim otrokom.

Robert in njegova srčna izbranka, igralka Nina Rakovec, ki je tudi vnukinja legendarnega igralca Poldeta Bibiča, sta se marca 2017 razveselila prvega otroka, hčerke Lejle, minuli konec tedna pa sta v kranjski porodnišnici povila še sina, ki sta mu dala ime Oliver. Čeprav igralca skrbno čuvata svojo zasebno življenje, nista mogla skriti veselja ob prihodu drugega otroka. Po naših informacijah je porod potekal brez težav, mamica Nina in sinček Oliver sta čila in zdrava. Presrečni očka Robert Korošec je ob rojstvu otroka povedal, da je družinica zelo vesela novega člana, da je Oliverja spoznala tudi že sestrica Lejla in komaj čakajo, da bodo kmalu po odhodu iz kranjske porodnišnice lahko že skupaj, v toplem zavetju doma uživali prve trenutke z novim članom družine. Čestitke ob rojstvu sina namenjamo družini Korošec-Rakovec tudi iz uredništva časopisa Novice Svet24.