Zabava

Mali princ bo lahko doma gostil sošolce

S.N.Č.
22. 9. 2019, 21.10
Posodobljeno: 22. 9. 2019, 21.12
Deli članek:

Šestletni George je zagotovo na moč zadovoljen.

Profimedia
Tudi ob uradnih dogodkih mali princ rad pokaže svojo navihano plat.

Roditeljski sestanki ob začetku šolskega leta so tako kot povsod po svetu potekali tudi na najprestižnejših osnovnih šolah, kot je Thomas's Battersea v Londonu, ki jo obiskujeta britanski princ George in njegova sestra princesa Charlotte.

V javnost sicer ni pricurljalo, kdo od staršev – princ William ali Kate Middleton – se je sestanka udeležil, znano pa je, kakšno spremembo na dvoru je povzročil. Mali princ bo namreč lahko po novem na svojem domu gostil sošolce.

ŠOLSKA NAČELA

Najbolj priljubljena londonska šola bogatih staršev v zadnjih letih Thomas's Battersea, ki jo letos obiskuje nekaj več kot pesto učenk in učencev med četrtim in trinajstim letom, je najbolj znana prav po svojem pravilu, da je bolj kot učni uspeh pomemben odnos do soljudi. Na prvem mestu med načeli, ki jih poskušajo vcepiti otrokom, je prijaznost, v programu pa najbolj izpostavljajo cilj, da otroke vzgojijo v poštene in odgovorne ljudi. In v skladu s programom je zagotovo tudi druženje s sošolci.

Profimedia
Princ George in princesa Charlotte sta povsem preprosta in nagajiva otroka

VELIKE PRIPRAVE

Informacija o novosti je pricurljala iz dvorne varnostne službe, saj mora z malimi obiskovalci seveda ravnati drugače kot z odraslimi. Z njimi bodo opravili le osnoven varnostni pregled, ki ga bodo poskušali predstaviti kot del igre.

Posebna obravnava pa se obeta tudi staršem, ki bodo otroke pripeljali – pregledovalo se jih bo kot vse druge obiskovalce, namenjen pa jim bo tudi poseben prostor, kjer bodo lahko otroke počakali, medtem ko se bodo ti s princem igrali. No, verjetno jim bodo postregli tudi s čajem in piškoti – tako da se bodo prav vsi imeli lepo.