Brez dlake na jeziku

Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: "Prevaral me je in me prisilil v seks v troje"

J.P.
20. 9. 2019, 17.05
Posodobljeno: 20. 9. 2019, 17.12
Deli članek:

Ni vse zlato, kar se sveti.

Profimedia
Demi Moore in Ashton Kutcher

Ameriška igralka Demi Moore (56) je s svojo knjigo Inside Out dvignila veliko prahu. V njej je opisala svoje potovanje od, kot je zapisala, »ameriškega niča« pa do hollywoodskega »vsega, o čemer ste kadarkoli sanjali«.

Poročena sta bila osem let

Pričakovano beseda v knjigi teče tudi o njenem bivšem soprogu Ashtonu Kutcherju (41). Kot je zapisala, naj bi jo večkrat prevaral in jo prepričal, da se jima v postelji pridruži še tretja oseba, kar danes obžaluje. »Želela sem mu pokazati, da sem lahko zabavna in kul, a je to bila napaka,« se je odprla 15 let starejša Demi. V času njunega osem let trajajočega zakona je doživela tudi spontani splav v šestem mesecu nosečnosti, kar jo je povsem dotolklo, je zapisala ter dodala, da je potrebovala dolgo, da si je opomogla.

Zapisala je tudi, da je bila pri 15 letih posiljena. Kmalu po tistem je zapustila družino in zaživela z glasbenikom Freddyjem Mooreom (69) in se leta 1980 z njim tudi poročila. Zakon je trajal pet let, nato se je poročila z Bruceom Willisom (64), s katerim imata tri hčerke: Rumer (31), Tallulah (25) in Scout (28).