Govorice

Znaki so menda jasni: Kate je četrtič noseča

S.N.Č.
20. 9. 2019, 06.55
Posodobljeno: 20. 9. 2019, 08.21
Deli članek:

O napovedi, da bosta šla vojvoda in vojvodinja Cambriška, princ William in Kate Middleton, s številom otrok po poti kraljice Elizabete, ki ima štiri, ne dvomi nihče.

Profimedia
Ascot, junij 2019, ko je četrta nosečnost Kate Middleton postala že skoraj resnica.

Že nekaj mesecev po rojstvu njunega tretjega otroka, princa Louisa, 23. aprila 2018, se je tako začelo spremljati znake, ki bi nakazovali, da je na poti nov princ ali princesa.

Čeprav ni bilo še prav nobenih indicev, ki bi kazali na morebitno nosečnost vojvodinje Cambriške, so prve stave, kdaj bo vnovič rodila, začele padati že letos januarja.

Da je vojvodinja morda res vnovič v veselem pričakovanju, pa se je začelo šušljati marca.

KRONOLOGIJA

Že v začetku marca je namreč na enem od dobrodelnih dogodkov v naročje vzela malega dečka in razneženo dejala: »Prav zahoče se mi, da bi bila spet noseča.«

Profimedia
Najnovejša pričeska vojvodinje s svetlimi prameni je le eden od znakov, da pod srcem nosi otroka.

Dobrih 10 dni zatem se je na svečanem koncertu v Albert Hallu nekajkrat prijela za trebušček in s tem povzročila v medijih naslove, ki so trdili, da pod srcem že nosi novega člana britanske kraljeve družine.

Novorojenček bi bil ne glede na spol po bratih in sestri šesti v vrsti za britanski prestol.

Konec junija pa je Kate na kraljevem dogodku Royal Ascot in na maši za angleški viteški red Order of the Garter medijem in oboževalcem vrgla novo kost. Pojavila se je v prečudoviti obleki, v kateri se je spet ves čas držala za trebušček, kot da bi namerno hotela sporočiti, da je v četrti nosečnosti. Takrat se je domnevalo, da je kraljevi par iz vljudnosti počakal, da sta svet s sinom Archiejem zaznamovala Harry in Meghan, in da bo svojo veliko novico kmalu sporočil kraljici ter nato vsemu svetu, a iz te moke ni bilo kruha.

ZDAJ GRE ZARES

V preteklih dneh pa se je zvrstilo kar nekaj znakov, ki so zelo verjetni napovedovalci nosečnosti.

Ko se je v začetku meseca Kate na protokolarnem dogodku ob odprtju novega parka spontano prijela za trebušček, s tem niti ni požela pozornosti, saj je ta znak že prepoznan kot lažni alarm.

A le nekaj dni po tem, ko sta z možem na prvi šolski dan do učilnice pospremila svoja starejša otroka, šestletnega princa Georgea in štiriletno princeso Charlotte, so pozorna očesa opazila na mamici spremembo: sveže pobarvane lase s svetlimi prameni, kakršnih ni še nikoli imela. In dejstvo je, da je Kate vsakič, ko je kaj na svoji zunanjosti spremenila, že v nekaj dneh sporočila novico o svoji nosečnosti.

No, do danes potrditve nosečnosti še ni bilo, je pa prišlo drugačno, prav tako zgovorno sporočilo: vojvodinja Cambriška do nadaljnjega odpoveduje vse svoje uradne obveznosti.

Enaka zgodba se je dogajala prve tri mesece dosedanjih nosečnosti Kate Middleton, ker trpi za hudimi slabostmi, in samo vprašanje dni je, kdaj bodo na Otoku začeli staviti, ali bosta v letu 2020 Kate in William zibala princa ali princesko.