Hladen tuš

Se Victoria Beckham zdaj maščuje Meghan Markle?

S.N.Č.
19. 9. 2019, 06.55
Deli članek:

Zmagoslavno vrnitev v družabno dogajanje in izpolnjevanje uradnih dolžnosti po šestmesečnem porodniškem dopustu je vojvodinji Susseški kar močno zagrenila njena prijateljica, modna oblikovalka Victoria Beckham.

Reuters
Zakonca Beckham na poroki princa Harryja in Meghan Markle maja lani, ko se je zamera so vojvodinje začela.

Kot smo že pisali, je Meghan več mesecev, čeprav je bila uradno na porodniškem dopustu, pripravljala velik dobrodelni projekt.

Kot pokroviteljica dobrodelne organizacije Smart Works, ki ves svoj denar namenja za trajno brezposelne ženske, je Meghan namreč zasnovala linijo oblačil z imenom Smart Works, ki jo je tudi osebno predstavila – in bila v hlače ter srajco te znamke na prireditvi tudi oblečena.

Linija oblačil je že v dveh dneh v Veliki Britaniji postala pravi modni bum, zagotovo tudi zato, ker je pri njenem oblikovanju sodelovalo več priznanih kreatorjev. Meghan je razkrila, da je vsa znana modna imena v ekipo povabila osebno in da ji sodelovanja ni odrekel nihče.

In verjetno je prav ta del zgodbe sporen za Victorio, saj ona v ekipo očitno ni bila povabljena.

Profimedia
Meghan Markle oblačila Victorie Beckham pogosto nosi – tudi za lansko božično mašo je oblekla obleko in plašč z njenim podpisom.

NENAVADNO

Za Victorio Beckham in Meghan Markle je do zdaj veljalo, da sta zelo dobri prijateljici, odkar je ameriška igralka stopila na britanska tla. In vsekakor sta tudi bili, saj je Meghan zelo pogosto nosila dizajnerska oblačila z Victoriinim podpisom. Tudi na poročnih stavnicah, maja lani, je bila med možnimi kreacijami, ki naj bi jo Meghan oblekla za pred oltar, na prvem mestu Victoriina. A je Meghan za svoj poročni dan za obred nosila obleko modne hiše Givenchy, za zabavo pa toaleto oblikovalke Stelle McCartney.

Victoria Beckham kot gostja na poroki in kasneje na zabavi sicer z ničimer ni pokazala, da je užaljena, a poznavalci odnosov med damama trdijo, da se je takrat plamenček nesoglasij že porajal in je zdaj, ob nevključitvi Victorie v modno znamko Smart Work, vzplamtel.

Profimedia
Kraljica, ki je Victorii v navdih – Rania.

IZBRALA JE KRALJICO

Victoria je zdaj, kljub dolgoletnemu delovanju v modnem svetu, prvič javno spregovorila o tem, v kateri od aristokratskih dam lahko najde navdih za svoje čudovite kreacije. Čeprav se je zdelo, da bo odgovor, logično, Meghan Markle, saj je vojvodinja v njenih kreacijah najboljša reklama, kar si jo lahko zamisli, je zatrdila, da je to že vsa leta njenega ustvarjanja jordanska kraljica Rania.

Kraljica je oblikovalko menda navdušila tako s svojim delom, milino in predanostjo dobrodelnosti kot s predanim materinstvom. Tako veličastne drže, kot jo ima Rania, skorajda ni mogoče zaslediti in na dami takšnega kova, po Victoriinih besedah, veličastna postanejo tudi oblačila, ki jih nosi.