Ivana Šundov

"Joj, kako moji punci hitro rasteta!"

Andreja Comino
18. 9. 2019, 20.19
Posodobljeno: 21. 3. 2023, 10.14
Deli članek:

Ivana Šundov je ženska, ki zna dvigovati prah. Najprej ga je pred skoraj dvema desetletjema, ko se je preselila v Zagreb, kjer si je ustvarila družino; ima prikupni najstniški hčerki Niko in Zaro, ki sta mami čedalje bolj podobni.

osebni arhiv
Ivana Šundov veliko pozornosti namenja svojemu videzu.

Šele po otrocih vidimo, kako čas hitro mineva. In Ivanini hčerki sta iz ljubkih deklic zrasli v pravi mali dami. Upravičeno je ponosna nanju, saj sta srčni, pošteni in ambiciozni najstnici. »Nedavno se je tudi na Hrvaškem začel pouk. Nika in Zara pa sta morali pred odhodom v šolo še k ortodontu. Obiskale smo ordinacijo dr. Tatjane Knego, kamor zahajajo tudi številne znane osebnosti, kot so denimo Luka Šulić, pevka Maja Šuput, manekenka in bivše dekle Gorana Ivaniševića Vanja Halilović, znani modni stilist Marko Grubnić, igralka Nives Ivanković in drugi. Obisk je bil za Niko zelo boleč, saj ji je zobni kirurg moral narediti dve operaciji, treba je bilo namreč kirurško odstraniti dva zoba, ki nista hotela ven in sta po domače že delala škodo novim dvema, ki nista mogla zrasti,« pove Ivana in dodaja, da je hči zdaj pripravljena za zobni aparat. Obe punci sta na začetku leta dobili zobne »zvezdice«.

osebni arhiv
Ivana je tudi skrbna mama, ki se trudi za hčerki Niko in Zaro. Nedavno je punci peljala k ortodontu, da sta dobili »zvezdice«

Punci sta veseli najstnici

»Zdaj sta pogumno zakorakali Nika že v drugi letnik gimnazije, Zara pa je letos osnovnošolske klopi zamenjala s tistimi v splošni gimnaziji. Za zdaj še nimam težav z njima, ker ne kažeta pretirane želje po tem, da bi hodili zvečer ven. Pred kakšno kino predstavo se dobita s prijateljicami pa gredo kaj pojest in se posladkat. Upam in po tihem si želim, da bi bilo tako še nekaj časa,« pravi Ivana, ki se veliko vrača v Slovenijo in domačo Vipavo. Tam se pusti razvajati mami, in čeprav Ivana zelo pazi na svojo postavo, se ne more upreti maminim dobrotam.

mediaspeed
Ivana je v Ljubljani vodila druženje s Petrom Grašom.