Zabava

Še so na voljo vstopnice za enega najbolj vročih techno dogodkov leta

Oglasno sporočilo
18. 9. 2019, 07.57
Posodobljeno: 18. 9. 2019, 08.18
Deli članek:

Addiko banka je kot podpornik številnih priljubljenih glasbenih dogodkov in festivalov tokrat pripravila izjemno priložnost za vse ljubitelje elektronike.

youtube

Kot sponzor Kurzschlussa vam ekskluzivno omogoča nakup zadnjega paketa najbolj zaželenih vstopnic letošnjih techno Kurzschluss dogodkov – nastop Borisa Brejche.

Vstopnice lahko obstoječe stranke Addiko banke kupite danes, 18. septembra, vsi ostali pa 19. septembra od 8. do 16.30. ure oziroma do razprodaje zalog v poslovalnici Addiko Bank d.d. na Dunajski cesti 117 v Ljubljani.

Addiko bo kot sponzor prisoten na vseh Kurzschluss dogodkih in v sodelovanju z Mastercardom ponujal edinstveno priložnost: obisk najelitnejšega britanskega glasbenega dogodka, Brit Awards 2020! Vsi, ki bodo na Kurzschluss dogodkih sodelovali v Addiko nagradni igri, bodo lahko prejeli praktične nagrade in bili vključeni v žreb za izbor srečneža, ki ga bosta Addiko in Mastercard v spremstvu prijatelja ali partnerja peljal v London na podelitev najbolj prestižne glasbene nagrade, Brit Awards 2020.