V novi komediji Špas teatra z naslovom Kriza srednjih let bo priljubljeni komedijant Ranko Babić z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega.

»Tako kot v Moški copati bom tudi v novi predstavi brutalno iskren in seveda kriza srednjih let, hočeš nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih nisem več tako poskočen, agilen in fleksibilen, kot sem bil nekoč, sem začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil sem tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare …« je priznal Ranko, ki bo prvo predstavo odigral prav na svoj rojstni dan, med drugim pa bo prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel, kdaj so ovulacijski dnevi, in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

KOMEDIJO IMA V KRVI

S svojim humorjem je nasmejal že več kot 120 tisoč gledalk in gledalcev, sam pa pravi, da je že v osnovni šoli vedel, da bo to njegovo poslanstvo. »Da lahko s svojim humorjem nasmejem druge, sem se zavedal že v osnovni šoli, ko sem dobil prvi opomin, ker sem nehote užalil učitelja – seveda s šalo na njegov račun,« je v smehu priznal Ranko, ki pravi, da ni lepšega, kot če se smeji cela dvorana. »To pomeni, da delam dobro delo. Ljudje so namreč vsak dan izpostavljeni 'negativi', tako v službi kot v medijih, na internetu … Na svoji predstavi pa jih za tistih 90 minut odpeljem v svet smeha in zabave.«