Navijačica Meghan

FOTO: Zvestobo prijateljici so Britanci začuda podprli

S.N.Č.
11. 9. 2019, 06.55
Deli članek:

Fotografije vojvodinje Susseške, kako je na teniškem turnirju US Open, ki je ta konec tedna potekal v New Yorku, navijala za svojo prijateljico Sereno Williams, so obšle svet.

Profimedia
Meghanino razočaranje ob prijateljičinem porazu je bilo očitno.

Kako Meghan Markle tudi ne bi vzbudila pozornosti, saj se je, odkar je postala mamica, prvič sama odpravila na pot. Štirimesečnega sina Archieja je prepustila v varstvo soprogu princu Harryju in varuškam, za pot pa se je odločila v zadnjem hipu, saj mnogi njenega samostojnega izleta niso odobravali. Vir z dvora je razkril, da je Meghanini odločitvi o potovanju čez lužo nasprotoval celo njen soprog, a da je bila neomajna.

Podpora ljudi

»Serena je moja najboljša prijateljica in za nič na svetu ji ne bi ob pomembnem trenutku odrekla svoje podpore,« naj bi za piko na i ob odločitvi neomajno dejala Meghan. Do svojih aristokratov sicer izjemno strogi in pikolovski Britanci pa vojvodinjine poteze začuda niso obsodili, temveč so jo soglasno podprli. Ne le da odobravajo njeno zvestobo prijateljici, temveč so tudi javno izrazili sočutje – da se Meghan še dobro drži na Otoku, ko pa jo brez dvoma muči domotožje.

Profimedia
Vojvodinja je ves čas živčno vrtela roki.

Dolgoletna naveza

Ko je teniška legenda Serena Williams finale proti Bianci Andreescu izgubila, je bila iskrena žalost na obrazu Meghan Markle očitna, mediji pa so spet spomnili, kako dolgo in kako dobri prijateljici sta vojvodinja in športnica v resnici.

Meghan in Serena namreč stalnih stikov in osebnega druženja nista prekinili vse od leta 2010, ko sta se spoznali v VIP-prostorih na Super Bowlu v Miamiju, kamor je bila Meghan povabljena zaradi svojega zvezdniškega statusa televizijske igralke, Serena pa je bila seveda že takrat velikanska športna zvezda.

V vseh prihodnjih letih je bila Meghan pogosto opažena kot gledalka na tribuni, kadar je bila na igrišču Serena. Manjkala ni niti na letošnjem turnirju za grand slam v Wimbledonu, kmalu potem ko je rodila.

Vsa pojavljanja Meghan ob igrišču so po besedah virov blizu obeh dam le vrh ledene gore. Zasebno se menda družita zelo pogosto, a vedno poskrbita, da sta daleč od radovednih oči. Tako naj bi bila Meghan navdušena nad dveletno Serenino hčerkico Alexis Olympio, Serena pa je Meghaninega sina spoznala med prvimi in ga tudi že večkrat pestovala.

Profimedia
Meghan in hči Serene Williams sta si tako domači, da jo malčica kliče kar teta.