nina donelli

Lepa pevka hospitalizirana po obisku urgence v tujini

E.J.
9. 9. 2019, 20.21
Deli članek:

Postavni in mladi pevki Nina Donelli, ki je še posebej popularna na Hrvaškem, je počitnice prekrižal hud virus, zaradi katerega je morala celo v bolnišnico.

Osebni arhiv
Počitnice v Budvi ji je prekrižala huda slabost in obisk urgence, tako da v letošnjem poletju Nina ni imela pravih počitnic.

Slovenska pevka Nina Donelli (21), ki sicer poje v hrvaškem jeziku in je na sosednjem Hrvaškem izredno popularna, je imela v času, ko je načrtovala počitnice, hudo smolo. »Uspelo mi je za tri vikende skočiti do obale in se namočiti v v morju. Potem pa sem za nekaj dni odpotovala v Makedonijo in Črno goro, kjer sem nameravala dopustovati med prostimi dnevi. A od morja žal nisem imela nič, saj sem pristala na urgenci, potem pa sem potrebovala kar precej časa, da sem okrevala, nekaj časa sem bila celo v bolnišnici.  In ko sem se počutila boljše, je bilo poletja že praktično konec,« nam je povedala. Kaj je bilo? »Nenadoma sem se začela počutiti slabo, bilo je vedno huje in vse večkrat sem morala oditi na stranišče,« je iskreno povedala. Upala je, da ji bo pomagal počitek, a ji je bilo vse bolj slabo, zato se je odločila v Budvi poiskati zdravniško pomoč. Na urgenci so ji vzeli kri in povedali, da je staknila hud virus, zaradi viroze pa je tudi dehidrirala, zato je morala piti veliko tekočin in počivati.

Osebni arhiv
Nina nam je pokazala, da poleti postane njen obraz posut s pegicami, in z leti se je naučila svoje pegice vzljubiti.

RADA IMA PEGICE, ŠPORT IN SLADICE

Nagajiva Nina pa nam je še pokazala fotografijo, kjer je brez ličil in kjer se dobro vidijo pegice, ki jih sonce poleti izvabi na plan. Pevka jih ima zelo rada, pove in doda: »Mama mi je glede pegic vedno govorila, ko sem bila še majhna, da me je Bog obdaroval, ker mi je na obrazu pustil toliko poljubčkov.« Sicer pa Nina zelo skrbi za svojo postavo s športi, kot so tek, kolesarjenje in boks, rada pa se tudi zapelje z malo višjo hitrostjo, saj je dolgo časa tekmovalno vozila karting. Pravi, da je to res naporen šport, ki zahteva veliko discipline in dobro športno pripravljenost, med tekmovanji pa je celo spoznala Michaela Schumacherja. Rada pa si včasih privošči tudi kaj pregrešnega, saj pravi, da je to pomembno za dušo. »Včasih si za zajtrk vseeno privoščim kar kakšno sladico v postelji, ker se zelo rada pocrkljam s sladkimi stvarmi,« je povedala pevka, ki je te dni spet zdrava in delovna ter usklajuje koncerte in promocijo svoje glasbe tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.