Prijateljici

FOTO: Ali Meghan Sereni prinaša nesrečo?

R.T.
8. 9. 2019, 19.58
Posodobljeno: 9. 9. 2019, 07.27
Deli članek:

Serena je v finalu turnirja za grand slam v New Yorku izgubila, številni pa za to krivijo njeno prijateljico Meghan Markle.

Profimedia
Ali Meghan Sereni res prinaša nesrečo?

Devetnajstletna Kanadčanka Bianca Andreescu je v finalu turnirja za grand slam v New Yorku brez izgubljenega niza, premagala ameriško zvezdnico, 37-letno Sereno Williams.

Serena pa je imela na navijaških klopeh številčno podporo. Glasno sta navijali manekenki in angelčka Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio ter Gigi Hadid. Na tribunah je bila tudi najvplivnejša ženska v svetu mode, urednica ameriške revije Vogue, Anna Wintour.

Profimedia
Za Sereno sta navijali tudi Alessandra Ambrosio...

Profimedia
... in Gigi Hadid.

Profimedia
Na tribunah je bila tudi najvplivnejša ženska v svetu mode, urednica ameriške revije Vogue, Anna Wintour.

Za Sereno je navijala tudi njena prijateljica Meghan Markle, bilo pa je zaman. Nekateri oboževalci in oboževalke 37-letne športnice so prepričani, da nesrečo teniški igralki prinaša ravno vojvodinja Susseška. Ta je bila namreč na navijaških klopeh tudi, ko je Serena na Wimbledonu 13. julija letos izgubila proti Simoni Halep in lansko leto, ko je morala premoč priznati 31-letni Angelique Kerber. Številni zato Meghan prosijo, naj več ne obiskuje Sereninih tekem.

Profimedia
Številni Meghan prosijo, naj več ne obiskuje Sereninih tekem.