FOTO: Britney izgubila večinsko skrbništvo nad otrokoma in se spet znesla nad lasmi

R.T.
5. 9. 2019, 09.24
Posodobljeno: 5. 9. 2019, 09.33
Deli članek:

Britney Spears si je leta 2007 po živčnem zlomu pobrila lase. Tudi tokrat se je po vseh težavah, ki jo pestijo, odločila za spremembo pričeske.

Instagram (osebni profil)
Številni oboževalci so zaskrbljeni.

Nazadnje, ko se je znana pevka odločila za drugačno pričesko, so šle stvari po zlu. V torek je v javnost pricurljala novica, da je nekdanji soprog Spearsove Kevin Federline (41) dobil večinsko skrbništvo nad 13-letnim Seanom in 12-letnim Jaydenom.

Kmalu zatem so se na spletu znašle tudi informacije o tem, da je Federline pevkinega 61-letnega očeta obtožil fizične zlorabe starejšega sina. Seana naj bi Jamie Spears prosil, da nekaj nekaj opravi, 13-letnik pa je njegovo prošnjo zavrnil in se zaklenil v sobo. Jamie je vdrl in se nasilno znesel nad vnukom. Federline je že naslednji dan vložil kazensko ovadbo, dedek pa naj bi dobil začasno prepoved približevanja vnukoma.

Instagram
Se Britney vrača na stara pota?

Dailymail navaja, da je pevka nenehno v strahu, da bo povsem izgubila skrbništvo nad sinovoma. Na instagram je tokrat objavila fotografije, na katerih vidimo, da se je odločila za temnejšo barvo las. Ker pa se je nazadnje za spremembo pričeske odločila po živčnem zlomu, so številni oboževalci in oboževalke v skrbeh.