Znan obraz ima svoj glas

Razkriti tekmovalci: vsako nedeljo bodo imeli drugo identiteto

E.J.
4. 9. 2019, 19.55
Deli članek:

Štirje pevci in štiri pevke bodo ob nedeljah dokazovali svoj talent za preobrazbo v slovenske in tuje izvajalce.

Pop TV
Eva Boto je leta 2012 zmagala na Misiji Evroviziji in odšla na Evrovizijo ter uresničila otroške sanje, saj je leto prej mami rekla, da bo naslednje leto ona stala na odru namesto Maje Keuc.

Predzadnjo septembrsko nedeljo se bo začela že peta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, v katerem se tekmovalci prelevijo v slovenske in tuje glasbenike. Voditelj šova ostaja Denis Avdić, smo pa letos dobili novo žirijo v sestavi igralcev Lare Komar in Marka Miladinovića ter pevke Lee Sirk. Na komercialni televiziji so zdaj še razkrili, katerih osem znanih tekmovalcev bo nastopalo – natančneje so to štirje pevci in štiri pevke. Mojstrice novih identitet in glasov bodo postale Eva Boto, Ana Dežman, Maja Oderlap in Petra Zore. Moški tekmovalci so Alex Volasko, David Amaro, Matic Supovec in Srđan Milovanović.

Pop TV
Nastopajoči v peti sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, v kateri sicer ni izpadanja, ampak sistem točkovanja, ki določa, kdo je s svojim nastopom še posebej prepričal.

Stari znanci šovov

Tekmovalci se bodo kmalu začeli pripravljati na nastope, saj se bodo vsak teden preobrazili v drugo osebo, tudi nasprotnega spola s pomočjo strokovnjakov maske in plesa. Evo Boto in Alexa Volaska že poznamo iz različnih podobnih oddaj, Davida Amara iz nastopov po tujini, Ano Dežman pa poznamo kot hčerko Elde Viler ter priznano pevko zabavne in operne glasbe. Maja Oderlap s svojimi pesmimi stopa na velike in manjše odre ter opravlja delo urednice na Televiziji Veseljak, Petra Zore nastopa z bendom Bomb Shell, Srđan Milovanović pa nastopa v muzikalih; v Križankah je nastopil že dvajsetkrat. Matic Supovec je znan po nastopih z ansamblom Unikat.

Pop TV
David Amaro se je iz Manchestra v Veliki Britaniji začasno preselil nazaj v Slovenijo prav zaradi šova. Pel je denimo spremljevalne vokale JP Cooperju in skupini Take That.

Pop TV
Osemindvajsetletni Alex Volasko iz Litije je leta 2011 sodeloval v drugi sezoni šova Slovenija ima talent, nastopil je tudi v oddaji Misija Evrovizija, lani pa je zmagal na Slovenski popevki.