Znan obraz ima svoj glas

Dve leti po zmagi v šovu: "Lahko živim svoje sanje"

E.J.
3. 9. 2019, 06.51
Deli članek:

Zmagovalec zadnje sezone šova Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek o tem, kako živi po zmagi, bi šel ponovno v kakšen šov in kako je z zdravjem njegovega očeta, znanega voditelja Jureta Seška.

Revija Zvezde
Leta 2016 je bil finalist v oddaji Slovenija ima talent, leta 2017 pa je zmagal v šovu Znan obraz ima svoj glas.

Zmagovalec četrte sezone šova Znan obraz ima svoj glas Luka Sešek (22) ima vse od zmage polne roke dela. Pevec, radijski voditelj in igralec pravi, da je bilo njegovo poletje letos zelo delavno. »Snemanja, presenečenja na praznovanjih in dogodkih, poroke, špili z našim bendom Proper, predstave ... Veliko se dogaja in zelo sem vesel, da je temu tako,« se široko smeji in pravi, da komaj čaka na zaslužen dopust. »Zdaj, septembra, si bom privoščil malo bolj 'oddaljen' dopust, da mojo veliko glavo spočijem in moje še večji telo posončim. Komaj čakam!«

»S ŠOVI BOM ŠE MALO POČAKAL«

Po dopustu se Luka z bendom Proper pripravlja na slovensko »mini turnejo«. »Vsak dan dobivamo sporočila z vprašanji, kje nas lahko slišijo in vidijo. Zato smo se po našem prvem samostojnem koncertu, ki smo ga imeli v Festivalni dvorani v Ljubljani, in bil je razprodan – prišlo je dobrih 600 'Proper fanov', odločili, da gremo z našo muziko še v ostale kotičke naše prelepe dežele. Res smo hvaležni za tako zveste in z energijo nabite oboževalce! S Properji gremo do vrha,« navdušeno razlaga Luka, ki so se mu vrata v medijski svet na široko odprla po zmagi v šovu Znan obraz ima svoj glas, življenje pa se mu je po njegovih besedah obrnilo na glavo – postal je pevec v bendu, med drugim je tudi javno pokazal svoje roke z deformiranima palcema, zaradi katerih je bil sramežljiv in jih je skrival. Že večkrat je povedal, da je hvaležen televizijskim šovom, zaradi katerih je postal pevec v bendu in lahko danes živi svoje sanje. Pa bi se ponovno podal v kakšen resničnostni šov – kmalu bomo namreč gledali in poslušali že peto sezono tega šova, v katerem se znani Slovenci preobrazijo v tuje in domače glasbene izvajalce? »Hm, s šovi pa še malo počakajmo. Sem izpolnil kar lepo kvoto nastopanja po naših televizijah,« kratko odgovori Luka.

osebni arhiv
Po dopustu se Luka z bendom Proper pripravlja na slovensko »mini turnejo«.

Nadarjeni fant pa je znan tudi kot sin Jureta Seška, znanega radijskega in televizijskega voditelja, igralca in glasbenika, ki prav tako kot Luka nastopa v slovenski različici muzikala Mamma Mia. Pred letom dni je Jure moral v bolnišnico, saj je kazalo, da ima težave s srcem, vendar je hitro okreval, glavni krivec pa naj bila preobremenjenost in stres. In kako je Jure danes? »Naš očka je odlično! Potreboval je neki 'alarm', da se je malo umiril in kakšni službeni stvari rekel ne! Radi ga imamo in nikomur ga ne damo,« še pravi Luka, ki je eden izmed treh bratov.

Facebook
Nadarjeni fant pa je znan tudi kot sin Jureta Seška, znanega radijskega in televizijskega voditelja, igralca in glasbenika, ki prav tako kot Luka nastopa v slovenski različici muzikala Mamma Mia.