Zabava

FOTO: Denis Avdić v prvi razred pospremil sina Tima

P.R.
2. 9. 2019, 13.08
Posodobljeno: 2. 9. 2019, 13.20
Deli članek:

Z začetkom šolskega leta niso bili aktivni samo šolarji, ampak tudi voditelji Radia 1, ki so prvošolčke varno pospremili v šolo.

Darja Štravs Tisu
Prvi šolski dan z Denisom Avdićem in Jano Morelj.

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa Denis Avdić Show, Denis Avdić je v prvi razred pospremil kar svojega sinka Tima. »Pozna prometne znake, prehode za pešce, odsevna telesa in obnašanje v prometu. Poučil sem ga o pravilih varne poti v šolo: poglej trikrat preden prečkaš cesto, dvigni roko na prehodu za pešcee, da te vozniki opazijo in ti omogočijo varno prečkanje ceste, hodi po pločniku ali ob robu ceste, ne igraj se na cesti,« je zaupal Denis.

Darja Štravs Tisu
Prvi šolski dan z Denisom Avdićem in Jano Morelj.

Njegova sovoditeljica Jana Morelj se je odpravila v Radovljico, kjer je prvošolčkom zaželela uspešno in veselo šolsko leto, ter jim prinesla darilca, ki so jim še polepšala dan. Voditelj Miha Deželak pa je male šolarje razveselil na drugem koncu Gorenjske, v Kranju.

Darja Štravs Tisu
Prvi šolski dan z Denisom Avdićem in Jano Morelj.

Sicer pa so voditelji v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav prejšnji teden v bližini osnovnih šol skbeli tudi za varnost v prometu. S policijsko ekipo so ustavljali in opozarjali voznike na previdno in prehitro vožnjo. Denis in Jana sta se odpravila v Medvode, kjer sta bila zelo navdušena nad kulturo voznikov, oni pa nad slavnima »policistoma«.