V DOBRI FORMI

FOTO: Najmlajši Čuk si je za rojstni dan izpolnil željo

E.J.
31. 8. 2019, 20.37
Posodobljeno: 31. 8. 2019, 20.38
Deli članek:

Najmlajši Čuk je dopolnil 24 let in si za rojstni dan zaželel posebnega doživetja.

Osebni arhiv
Miha Novak je pri 21 letih postal član Čukov, nadomestil je Vinka Cankarja, ki se je upokojil. Po poklicu je Miha vzgojitelj predšolskih otrok, tako kot Jernej Tozon, pevec Čukov.

Že dve leti je, odkar je Miha Novak (24) postal član priljubljene skupine Čuki in izkusil njihov divji delovni ritem. Po napornem letu, saj Čuki igrajo skoraj vsak vikend, si fantje vzamejo dopust in se odpravijo vsak po svoje raziskovat svet. Miha pravi, da ima zelo rad poletje in morje, konec poletja pa praznuje rojstni dan in letos si je zaželel prav posebno darilo.

Osebni arhiv
Rojstni dan je praznoval skupaj s prijateljem Gregorjem, dobila sta eno torto.

NOVE MORSKE RADOSTI

»Želja se mi je uresničila. Na začetku poletja mi je bilo ’zakon’, da sem veliko veslal na morju. Obenem sem opazoval velike ladje in vodne skuterje in so se mi zdeli res ’kul’,« pravi Miha. »Na koncu sezone sem pridobil že dovolj močne roke, da se preizkusim v vožnji z vodnim skuterjem. Moj rojstni dan mi je prinesel natanko to,« pravi Miha in navdušeno pristavi, da je to pravo adrenalinsko in odlično doživetje. »Sicer bom moral še vedno ostati v dobri formi, da bom zdržal na odru in bom kos našim ostalim Čukom. Tako da veslanja nisem izključil,« še v smehu doda.