mišica

Igor Mikić bo kmalu imel polne roke dlak

E.J.
28. 8. 2019, 20.45
Deli članek:

Mišičasti Igor Mikić se že drugič odpravlja na počitnice, a tokrat brez svoje izbranke. Zaupal nam je tudi, zakaj si tako zelo želi domačo žival.

Osebni arhiv
S svojo izbranko je Igor preživel 10 dni v Egiptu, kamor si je že zelo dolgo želel iti.

Postavni model, voditelj, pevec in vplivnež s spleta Igor Mikić (32), ki nas je razveseljeval v šovu Zvezde plešejo, se s septembrom odpravlja novim izzivom naproti. »Prvega septembra letim v Dubaj in Hongkong. Tam bom posnel dva videospota in nove reklame za naročnika, bom pa seveda izkoristil prijetno s koristnim,« je dejal Igor, ki je sicer že dopustoval s svojim skrivnostnim dekletom. »Z dekletom sva bila v Egiptu. Razvajala sva se 10 dni, obiskala turistične točke. Že nekaj časa me je vleklo v Egipt, ker na dopustu rad doživljam kulturni šok in spoznavam drugačne kulture, običaje ter hrano.« Rad se potika tudi po domačih koncih in pravi, da je njegov najljubši poletni kraj v Sloveniji jezero Jasna. »Obdano je z gorovjem in čudovitim razgledom. Je precej hladna voda, tako da moraš zbrati pogum, da se namočiš vanj, vendar vsak alfa moški to zmore in tudi nizka temperatura mu nič ne more,« je odgovoril v rimah.

Osebni arhiv
Tetovirani maneken in model odhaja v Dubaj in Hongkong, kjer bo snemal reklame za naročnika in tudi dva videospota.

BREZPOGOJNA LJUBEZEN

Igor ima drugače eno veliko željo: imeti domačega ljubljenčka, natančneje psa. »Že zelo zelo dolgo si želim psa, ker je to moja najljubša žival in ker mislim, da take brezpogojne ljubezni tudi od ljudi ne dobiš,« je dejal in skrivnostno dodal: »Čas mi trenutno ne dopušča, da naredim ta korak, toda kmalu bom imel roke polne dlak.« Mikić po družbenih omrežjih kaže do potankosti natrenirano in izklesano telo, zanimivo pa je, da je po izobrazbi kuhar. Najraje si sicer pripravlja obroke, ki jih ni treba kuhati, saj se je že prenakuhal vsega, zvečer pa najraje poseže po kakšnem sadju.

Osebni arhiv
Alfa samec, kot smo ga spoznali v miniseriji Alfa Mikić, bi imel domačega ljubljenčka, če bi mu to dopuščal čas.