Zabava

Talentiranega pevca Urbana čaka radijska kariera

R.T.
28. 8. 2019, 13.41
Posodobljeno: 29. 8. 2019, 09.59
Deli članek:

Glasbenik Urban Vidmar, ki je s svojim talentom navdušil v oddaji Nova zvezda Slovenije, je sprejel nov karierni izziv. Podal se bo pred mikrofon, a tokrat ne pevski, temveč radijski.

Radio Robin
Urban Vidmar

V ponedeljek 2. septembra bo začel delati kot voditelj na Radiu Robin, najbolj poslušanem radiu na Goriškem. Slišali ga bomo lahko vsak delovnik od 14. in 18. uro. Poslušalcem bo prinesel svežo energijo, dobro glasbo in seveda zabavo. »Pripravljam pester program, od akustičnih coverjev znanih hitov, do sproščenosti in dobre energije. Rad bi poslušalcem predstavljal tudi nadebudne primorske glasbenike, ki jih še ne poznamo,« je povedal Urban, ki se je odlično ujel tudi s sodelavci, saj so ga lepo sprejeli v svojo družbo. Z voditeljico jutranjega programa Anjo Susič - Susko bosta na radio zagotovo prinesla nov, svež veter in mladostno energijo.

Radio Robin
Urban Vidmar

Sicer pa je Urban, ki prihaja iz vinarske družine, zaprisežen glasbenik. »Glasbo sem od vedno imel rad, tako od zborov do igranja kitare in bobnov. V televizijski oddaji sem imel le malo časa, da sem izkoristil priložnost za pozornost. Ampak sem jo, ljudje so me začeli prepoznavati in tako sem začel ustvarjati,« je povedal Urban, ki prisega na zabavno glasbo.

Trenutno navdušuje s pesmijo Le rezerva, ki jo je posnel skupaj s skupino Calypso in ima na Youtubeu že 141.000 ogledov.

Radio Robin
Urban Vidmar