Zabava

FOTO: Morgani z novo okrepitvijo

N.N.
28. 8. 2019, 08.31
Posodobljeno: 28. 8. 2019, 08.35
Deli članek:

Po štirih letih delovanja, se je Captain Morgan's Revenge pridružil novi član.

Foto: Captain Morgan's Revenge
Captain Morgan's Revenge

Že meseca maja smo opazili, da se je na največji študentski festival v Evropi Juwenalia PW s skupino odpravil Klemen Krajnc, kot začasna zamenjava za stalnega člana zasedbe Maksima Špelkota. Sedaj pa je skupina še uradno potrdila, da Klemen ostaja stalni član zasedbe.

»Žal v skupinah pride včasih tudi do kakšne menjave zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Tu ni bilo nobenih zamer in smo še vedno ostali v prijateljskih odnosih«, je pevec skupine Rok Žurga komentiral odhod Maksima.

Kako pa se je v skupini znašel Klemen? »Klemna je k nam pripeljal sam Max, saj je bilo zanj pot na Poljsko nemogoča zaradi drugih obveznosti. Klemen se je z veseljem odzval in svojo nalogo izpeljal popolnoma profesionalno. Tudi osebno smo se takoj ujeli in izpeljali koncert tako kot se spodobi«. 

Foto: Captain Morgan's Revenge
Captain Morgan's Revenge

Po Poljski smo Klemna opazili še na odru festivala Metal Days in pa Castle Kolpa Festivala. Torej je do menjave prišlo kmalu po izletu na Juwenalio? »V bistvu takrat še nismo bili sigurni kaj in kako, saj ima tudi Klemen svoje obveznosti, ki jih mora zaradi skupine pač prilagoditi. Ampak sedaj lahko z veseljem rečem da JA… Klemen ostaja pri nas, energije ne manjka, nove skladbe so na poti in zadeva pelje naprej«, je še komentiral Rok.

Foto: Captain Morgan's Revenge
Captain Morgan's Revenge

»V bendu se počutim super, kot da imamo za sabo že 20 koncertov. Člani so me lepo sprejeli in z njimi sem se hitro ujel, muzikalno kot tudi na osebnem nivoju. Energija je prava«, je pripomnil Klemen in dodal: »Prišel sem v delujoč bend, ki ima stvari "poštimane" in dela kvalitetno, kar mi je zelo všeč, saj sem tudi sam tak.« 

Fantje že pridno pripravljajo nov material, kaj kmalu pa bomo lahko videli tudi video za najnovejšo skladbo »Engine Of Doom«, ki ga snemajo s že izkušeno ekipo Mirror 2 Mirror Production.

Captain Morgan's Revenge
Captain Morgan's Revenge