Zabava

Po 28 urah so Avdića končno le našli!

N.N.
27. 8. 2019, 10.13
Posodobljeno: 27. 8. 2019, 10.45
Deli članek:

Zaključila se je zgodovinska pustolovščina Radia 1, ki je napovedala novo sezono še bolj pestrega in zabavnega Denis Avdić Showa, najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji.

Radio 1
Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Anja Ramšak.

Celota Slovenija je včeraj iskala voditelja in glavnega člana Denisa Avdića ter voditeljico Jano Morelj, ki se je po enoletni porodniški vrnila v eter. Avdić je namreč ugrabil Radio 1 in vse voditelje poslal v lov po Sloveniji. Po napetem iskanju, ki je na noge spravilo vso državo, so ju danes le našli! Skrivala sta se v leseni mobilni hiški Biser savskih brzic v Tacnu. Srečni najditelji so bili voditelji Miha Deželak, Anja Ramšak in Robert Roškar. Od veselja so vsi trije zelo glasno zatrobili s posebnimi zračnimi hupami. 

»Srečna sem. Jutri mi ni treba za mešalko in končno ne bom že ob pol šestih zjutraj vsa prešvicana,« je v smehu povedala Anja. 

In kako se je vse skupaj začelo? Miha Deželak in Anja Ramšak sta bila ob petih zjutraj na radiu, saj naj bi bili prvič vsi štirje skupaj v etru, a tam ni bilo ne Denisa ne Jane. Začela sta se spraševati, kje sta, a že čez dve uri je bilo vse jasno. 

Denis in Jana sta se javila iz neznane lokacije in Sloveniji sporočila, da sta ugrabila Radio 1 in bosta program vodila kar od tam. Najprej sta v lov poslala Anjo in Miha. Prva se je odpravila na rodno Koroško, drugi pa v Postojnsko jamo. A svojih sovoditeljev nista našla. 

Naslednja je bila na vrsti Ivjana Banič, ki se je odpravila na Otočec, a žal je bila tudi ona neuspešna. Za njo je na teren šel Robert Roškar, ki se je odpeljal v Cerknico. »Ne Robert, tudi tukaj naju ni,« je razkril Avdić in znova kravžljal živce vsem vpletenim. 

Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač sta se zaradi namiga, da je v tej regiji živela prva dama, odpravila v Sevnico, a tudi tam ju ni bilo. Prav tako ne v Kranju, kjer ju je iskal Matjaž Lovše

Celotna ekipa si je danes močno oddahnila, da so Denisa in Jano končno le našli. Štirje prijatelji za dobro jutro pa že komaj čakajo jutrišnji dan, da skupaj sedejo v studio in poslušalcem ponudijo še več zabave, dobre glasbe in zanimivih zgodb.

Darja Štravs Tisu
Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Anja Ramšak.

O Denis Avdić Showu: 

Vodja ekipe, ki od danes naprej šteje kar štiri člane, je seveda eden in edini Denis Avdić. Po porodniškem dopustu se je pred mikrofon vrnila mlada mamica Jana Morelj, ki bo prevzela informativni del in skrbela za obveščanje o dogodkih doma in po svetu. V etru ostaja tudi sončna vremenarka simpatična Anja Ramšak, ki bo skrbela tudi, da bodo poslušalci vedno na tekočem glede dogajanja na socialnih omrežjih. Srčni junak Radia 1 Miha Deželak pa bo še naprej obveščal o stanju na cestah. 4 prijatelji za dobro jutro!