Zabava

VIDEO: Ansambel Biseri se je z novo pesmijo podal v pop-rock vode

E.J.
25. 8. 2019, 20.47
Deli članek:

Člani Ansambla Biseri iz Pivke so to poletje z nastopi polno zasedeni, aktivni pa so tudi pri promoviranju nove skladbe Za njo.

Maja Križnar
Člani ansambla Biseri.

Tokrat skladba ni narodnozabavna, ampak so se podali v bolj pop-rock vode, saj je to žanr, ki ga radi izvajajo na svojih nastopih. Svež veter je v skupino prinesel novi bobnar David, ki prihaja iz Boršta, male vasice na obali. Ostali člani ansambla se radi pošalijo, da so ga vzeli samo zato, da lahko poleti pridejo brezplačno na morje.

Kdo je mladenka, ki je bila navdih za pesem? Tega nam njen avtor in vodja Alen Klepčar ni hotel razkriti, priznal je le, da je vsebino besedila črpal iz lastne izkušnje. Videospot za pesem so posneli na slovenski obali v produkciji Televizije Veseljak. David, Marjan, Sabina, Sandi in Alen, ki sestavljajo ansambel, so o snemanju videospota povedali: »Če bi dogajanje morali povzeti z eno besedo, potem lahko rečemo samo: smeh – od jutra do večera, četudi so sonce in vroče temperature pridelali veliko mero utrujenosti, tako članov ansambla kot snemalne ekipe.«