V središču pozornosti medijev

FOTO: Slavna Slovenka Melania blestela v francoski Baskiji

R.T.
25. 8. 2019, 13.36
Posodobljeno: 25. 8. 2019, 14.08
Deli članek:

Medtem ko voditelji sedmih najrazvitejših držav sveta (G7) "rešujejo svet", njihove "boljše polovice" paradirajo po Biarritzu v elegantnih oblačilih.

Reuters
Sprehod po ulicah Espeletta. V središču Melania, desno Brigitte Macron, levo Malgorzata Tusk, za njo se skriva Avstralka Jenny Morrison, ob njen Akie Abe in povsem levo Čilenka Cecilia Morel.

V ospredju sta prva dama ZDA Melania Trump in "domačinka", soproga francoskega predsednika Brigitte Macron.

Profimedia
Sevničanka po pristanku letala.

49-letna Melania je v soboto z letala stopila v sončno rumeni obleki z vzorcem. Kasneje, ob večerji s francoskim prvim parom, pa je nadela Guccijevo obleko bež barve, po oceni modnih strokovnjakov vredno 3400 evrov. 66-letna Briggite je izbrala obleko znamke Luis Vutton enako barvo, le z dolgimi rokavi in krajšim krilom. Obe sta si za to slavnostno priložnost nadeli čevlje z visoko peto.

Profimedia
Francoski in ameriški prvi par pozira pred sobotno večerjo.

In ko so voditelji domnevno najrazvitejših držav na svetu sedli za mizo, so njihove soproge odšle na ogled znamenitosti v tej baskovski pokrajini na jugozahodu Francije.

Reuters
Briggite je nabrala paprike.

Reuters
Prve dame so v enem od lokalov v mestecu Espelette okušale lokalno vino.

Reuters
V cerkvi v Espelettu. Od leve: Brigitte Macron, Melania Trump, Malgorzata Tusk (žena Donalda Tuska), žena avstralskega premierja Jenny Morrison in prva dama Japonske Akie Abe.

Profimedia
Tako Melania kot Brigitte sta izbrali visoke petke.