Razsipnost

Harry in Meghan sta bila ostro napadena, brani ju slavni glasbenik

N.S.
22. 8. 2019, 20.45
Deli članek:

Zakonca Sussex sta se s trimesečnim Archiejem odpravila na počitnice na jug Francije, natančneje v Nico, kamor sta odpotovala z zasebnim letalom. Zaradi njune "razsipnosti" so ju mediji močno napadli!

Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Susseška na dopustu v Franciji nimata miru, saj se morata zagovarjati pred svetom.

Le nekaj dni po tem, ko so princa okrcali zaradi zasebnega poleta na dogodek, katerega tema je bila boj proti podnebnim spremembam, zdaj plaz kritik leti nanj in na njegovo soprogo.

Njuna luksuzna pot v Nico ne bi požela toliko pozornosti, če ne bi princ konec julija javno razlagal, da bosta z Meghan v dobro planeta imela največ dva otroka in da meni, da »imamo planet zgolj na izposojo. Če smo res tako inteligentni, kot mislimo, da smo, bi morali poskrbeti, da generacijam za sabo pustimo nekaj boljšega.« Očitno je pozabil na svoje besede in na dogodek o boju proti podnebnim spremembam priletel z zasebnim letalom, zdaj pa je v enakem slogu z Meghan in Archiejem odšel še na počitnice. Zaradi tega so njuno vedenje mnogi označili za hinavsko. Zasebna letala namreč kar sedemkrat bolj onesnažujejo zrak, kar je v popolnem nasprotju z njunim ozaveščanjem in promoviranjem skrbi za naš planet.

BESNI ELTON V BRAN

Ker so vojvodo in vojvodinjo Susseška zaradi tega na veliko kritizirati in napadli, jima je v bran stopil legendarni Elton John, dober prijatelj Harryjeve pokojne mame, princese Diane. Ta je pojasnil, da sta uporabila njegovo letalo, ki je narejeno brez ogljičnega odtisa, ter da sta počitnikovala v njegovi niški rezidenci. »Harryjeva mama, princesa Diana, je bila moja zelo dobra prijateljica, zato se čutim dolžnega, da zaščitim Harryja in njegovo družino pred nepotrebnim vdorom medijev, ki so pravzaprav doprinesli k Dianini smrti,« je razočarano zapisal na twitterju.

Profimedia
Elton John je kraljevemu paru stopil v bran.