Zabava

VIDEO: Taya Damjan skočila s smučarske skakalnice

R.T.
22. 8. 2019, 11.23
Posodobljeno: 30. 9. 2019, 09.25
Deli članek:

Voditeljica na Hitradiu Antena Taya Damjan je storila nekaj, česar si nikoli v življenju ni predstavljala. Njen soprog, smučarski skakalec Jernej Damjan jo je namreč prepričal, da si je nadela kombinezon in smuči ter se povzpela na skakalnico.

Damjan Family
Njen soprog, smučarski skakalec Jernej Damjan jo je namreč prepričal, da si je nadela kombinezon in smuči ter se povzpela na skakalnico.

Taya, ki na Hitradiu Antena vsak delovnik med 10h in 14h zabava poslusalce z najvecjimi svetovnimi glasbenimi hiti.

»Za naš kanal Damjan family na Youtubu sva z Jernejem pripravila nekaj zabavnih športnih izzivov in zdelo se nama je edino prav, da začnem s skokom. V Jernejevem klubu SSK Ihan so mi prijazno dovolili uporabo njihove šestmetrske skakalnice. In tudi, če se komu to ne zdi veliko, naj povem, da se tudi meni ni, dokler se nisem vsedla na rampo,« je povedala voditeljica, ki se je pogumno spustila v dolino. Skok je z drugo kamero snemal njen sodelavec, voditelj Alen Podlesnik.

Jernej je bil nanjo zelo ponosen. »Dal mi je nekaj nasvetov. Rekel mi je, naj se v kahlico usedem in spustim. V bistvu mu je bilo vse izredno zabavno, predvsem moji strahovi,« je v smehu povedala Taya.

Pa si voditeljica predstavlja, da bi bila skakalka? »Ja, za kakšno reklamo, kjer je treba samo držati smuči ob skakalnici. Kar pa se moje profesionalne skakalne kariere tiče, mislim, da sem zaključila še preden sem sploh pomislila na kaj takega. Na šestmetrsko skakalnico grem lahko kadarkoli, ampak na večjo pa nikakor ne. Vse spoštovanje skakalcem in skakalkam,« je povedala Taya, ki se bo raje še naprej držala voditeljskega poklica, v katerem je povsem suverena.

Če se želite nasmejati in pogledati ta »znameniti« skok, pa si poglejte spodnji posnetek.