Zanika lepotne operacije

FOTO: Neda, babica treh vnukov, je dopolnila 69 let. Bi verjeli?

R.T.
22. 8. 2019, 08.24
Posodobljeno: 22. 8. 2019, 14.05
Deli članek:

Balkanska pevka Neda Ukraden je 16. avgusta dopolnila 69 let. Mnogi temu kar težko verjamejo, pevka jih namreč kaže precej manj.

Instagram
Sledilce in sledilke na instagramu razveseljuje s fotografijami v kopalkah.

Neda trenutno dopustuje v Boki Kotorski, kjer ima počitniško hišo, pred kratkim pa je tam praznovala tudi svoj 69. rojstni dan. »Ko me vprašajo, če se bojim tega, da sem vedno starejša, jim odgovorim, da je to privilegij,« je za hrvaški portal 24sata povedala Neda, ki pravi, da se ni podvrgla lepotnim operacijam.

Izpostavlja, da se za svoj videz lahko zahvali treningom: »Danes sem se zbudila eno uro prej, da bi lahko telovadila. Nimam časa, da bi se odpravila v fitnes, hkrati veliko potujem, zato si le razprostrem brisačo in telovadim.« Dodala je , da veliko plava, prav tako si vzame čas tudi za tenis.

Babica Nede in Aleksandre (7) ter Dušana (5), s svojim vnukom in vnukinjama dvojčicama preživi vsak prosti trenutek. Hkrati pa ne pozabi tudi na poziranje. Nedavno je sledilce in sledilke na instagramu razveselila s fotografijami v kopalkah in dokazala, da se požvižga na številke.