Zabava

Nepričakovano presenečenje za Niko Zorjan

R.T.
20. 8. 2019, 15.09
Deli članek:

Pevka Nika Zorjan, ki je pred kratkim na štajerski avtocesti povozila lopato in si preluknjala gumo, je tokrat le uspešno pripeljala v Ljubljano, kjer jo je v jutranjem programu čakal voditelj Radia 1 Iztok Gustinčič.

Radio 1
»Tokrat je na srečo bilo vse ok, niti gneče ni bilo na cesti, tako da sem na cilj prišla celo pol ure prej,« je dejala Nika.

»Tokrat je na srečo bilo vse ok, niti gneče ni bilo na cesti, tako da sem na cilj prišla celo pol ure prej,« je dejala Nika, ki je predstavila svojo novo pesem Na plažo, ter zapela cover pesmi Sem takšen, ker sem živ, primorskega glasbenika Slavka Ivančiča. Med nastopom jo je nepričakovano presenetil Iztok. »Fant ima posluh in še kar širok razpon, saj je solidno odpel pesem, ki je kar precej visoka za pet. Mogoče ga pa še čaka lepa pevska kariera,« je v smehu dejala glasbenica.

Sicer pa 26-letnica že komaj čaka jesen. »Septembra na polno štartamo s pevsko šolo Popsing, izdala pa bom tudi novo pesem, ki bo malenkost drugačna od ostalih,« je ostala skrivnostna Nika.