družina

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

N.S.
20. 8. 2019, 20.15
Deli članek:

Nekdanji premier in aktualni zunanji minister Miro Cerar poletni dopust preživlja v družinskem krogu. Letošnje počitnice so zanj nekaj posebnega, saj se je družinici aprila pridružila deklica Maja.

Facebook
Nekdanji premier sporoča, da hčerkica Maja raste in uživa.

Nekdanji predsednik slovenske vlade Miro Cerar in njegova izbranka Mojca sta letošnji poletni oddih načrtovala v lastni režiji.

Glavna aktivnost letošnjega dopusta so za aktualnega zunanjega ministra predvsem očetovske obveznosti, saj je to prvi dopust, na katerem se je hčerki Evi in sinu Mihi pridružila štirimesečna sestrica Maja. Spomnimo, aprila letos je Miro Cerar ob rojstvu novega otroka Sloveniji sporočil: »Mala radovednica je pokukala v svet. Evi in Mihi se je danes pridružila Maja. Čista sreča ob pogledu na novo življenje. Vsi trije smo malo neprespani in zelo srečni. Z Mojco se lepo zahvaljujeva celi ekipi porodnišnice.«

Facebook
»Zadnji dnevi dopusta v najboljši družbi,« je zapisal Cerar.

KONEC LEPEGA DOPUSTA

Miro Cerar se je z družino letos odločil za dopust v lastni režiji, saj so najeli apartma, v katerem so uživali v skupnih družinskih trenutkih. »Zadnji dnevi dopusta v najboljši družbi. Maja raste in uživa,« je na svojem facebook profilu z javnostjo delil zapis, zraven pa prilepil dve najnovejši dopustniški fotografiji, na katerih Miru družbo delata partnerica Mojca in hčerkica Maja, s katerima je užival na zasluženem dopustu.