Zabava

FOTO: Miha po dolgih letih ni več pavšalist s prikolico

E.J.
18. 8. 2019, 07.54
Deli članek:

Plesalec Miha Perat je z nami delil počitniške utrinke in povedal, kaj se je zgodilo z odločitvijo, da bodo letovali vsako leto drugje.

Osebni arhiv
Plesalec pravi, da bo kmalu spet aktiviral delovne navade, saj ga čakajo obveznosti s plesno šolo in nova sezona šova Zvezde plešejo.

Najuspešnejši plesalec iz šova Zvezde plešejo Miha Perat je tisti, kateremu zaradi strastnega plesa vsako sezono plesnega šova prisodijo kakšno romanco. No, Miha je zasebno srečno poročen z Danijelo, s katero ima dva otroka, sina Etiena in hčerko Sofio. Ujeli smo ga po dopustu, ki pa je bil letos drugačen kot prejšnja leta. »Precej let sem imel prikolico na hrvaški obali, bil sem pavšalist, a sem se istega prostora malce naveličal, saj že hrvaška obala, kaj šele ves svet, ponuja mnogo lepih in privlačnih destinacij. Zato sem se odločil in zaključil pavšalizem ter se odločil, da bomo vsako leto letovali drugje.« Tako so letos bili na Pagu. »Vsi smo zadovoljni, nastanjeni smo bili čisto ob morju, praktično na zasebni plaži, kar smo tudi iskali zaradi otrok, da ni treba vsakič, ko se odpravimo na plažo, tovoriti kot osli vso kramo, ki spada na plažo,« je v smehu povedal Miha in dodal: » Letos smo že rezervirali isto lokacijo za naslednje leto. No, toliko o tem, da bomo vsako leto letovali drugje!«

Osebni arhiv
Letos je Miha z družino dopust preživel na novi počitniški lokaciji. Več let so namreč imeli prikolico na pavšal in zato hodili v isti kraj.

Prosti čas ob dveh vražičkih

In kaj plesalec počne na dopustu, prebere morda kakšno knjigo? »Priznam, da na dopustu redko preberem kakšno knjigo, kvečjemu kakšno avtomobilistično revijo ali nekaj v tej smeri. (smeh) Glede na to, da imam zadnja leta ob sebi dva prava vražička, ki me precej okupirata, in z njima seveda še moja krasna žena, si lahko mislite, da časa dejansko zmanjka. Ko pa imam čas na voljo oziroma ko si ga vzamem zase, z veseljem spijem hladno 'pivičko' ali dve,« je povedal s širokim nasmehom.

Osebni arhiv
Poletje Miha izkoristi za izlete po biserih Slovenije, zanj najlepši kraj je izvir Soče.

Osebni arhiv
Družinski utrinek z morja: Miha s sinom Etienom in žena Danijela s hčerko Sofio

Osebni arhiv
Postavni plesalec priznava, da na dopustu nima veliko prostega časa ob dveh vražičkih in krasni ženi.