Na robu pameti

Zvezdnica Melrose Placea pristala na psihiatriji

R.T.
17. 8. 2019, 10.53
Posodobljeno: 17. 8. 2019, 10.58
Deli članek:

Sodišče v Los Angelesu je Heather Locklear poslalo na obvezno zdravljenje v psihiatrično bolnišnico, potem ko jo je spoznalo za krivo osmih kaznivih dejanj, vključno z napadom na policista in reševalca.

Profimedia
Heather Locklear

57-letna hollywoodska zvezdnica Heather Locklear, najbolj znana po svoji vlogi v znameniti nadaljevanki Melrose Place, za katero je bila štirikrat nominirana za zlati globus, že nekaj leti živi na robu zakona in pameti. Bori se namreč z odvisnostjo od alkohola in psihoaktivnih substanc.

Profimedia
Heather junija lani po aretaciji.

Zadnja kazen se nanaša na njeno epizodo junija lani, ko je po grlu zlila steklenico tekile in z avtomobilom trčila v steber na svojem posestvu. Ko so na kraj prispeli policisti, je najprej napadla enega od njih, nato pa se je lotila še reševalca. Začasno so jo pridržali, nato pa so jo izpustili na prostost, a je bila ta kratke sape, saj je že šest ur pozneje zaradi prevelikega odmerka obležala v bolnišnici. Mnogi menijo, da je poskušala narediti samomor. 

Igralka se mora na psihitariji zglasiti do 6. septembra letos, tam pa bo nato preživela 30 dni. Ko bo to odslužila, jo čaka še triletna pogojna kazen. V tem času ne bom smela rokovati z orožjem, jemati nepredpisanih zdravil in uživati alkohola.

Profimedia
Fotografi so jo ujeli konec junija letos, ko je bila videti vesela in zdrava.