Zabava

Pri 16 letih pristala v zaporu, potem pa se je pojavil 27 let starejši princ

R.T.
16. 8. 2019, 18.06
Posodobljeno: 16. 8. 2019, 18.38
Deli članek:

Elena Perminova je uspešna ruska manekenka, njena preteklost pa je vse prej kot idilična.

Instagram (osebni profil)
Med njima je 27 let razlike.

Ruska lepotica Elena Perminova ima, sodeč po objavah na družbenem omrežju Instagram, vse. Poročena je z ruskim milijarderjem, ima tri otroke, omaro polno dragih oblačil, uspešno kariero manekenke in vilo v Londonu. Njena najstniška leta pa niso bila idilična. 

Perminova se je kot 16-letnica odločila, da zapusti svoj družinski dom v ruskem Novosibirsku, kmalu zatem pa je zašla v težave. Zaljubila se je v starejšega moškega in zanj v nočnih klubih preprodajala mamila. Kmalu jo je dosegla roka pravice in Elena je končala za rešetkami. “Policisti so jo obtožili razpečevanja mamil, diler pa ji je grozil s smrtjo. Ker sem v tem trenutku delal v okviru kampanje za uveljavitev Zakona za zaščito prič v Rusiji, me je poklical Elenin oče. Spoznal sem ga, tudi Eleno in nekaj let zatem sva se zaljubila,” je povedal Elenin soprog, nekdanji agent Zvezne varnostne službe in ruski milijarder Aleksander Lebedev, ki sicer trenutno šteje 59 let, medtem ko jih ima Elena 32.

32-letnica je kmalu zatem, ko je spoznala Lebedeva, postala manekenka, objektivu pa se je nastavila tudi za naslovnico Playboya. Diplomirala je na moskovski ekonomski fakulteti. Sedaj vsak prost trenutek preživi s svojimi otroki in številne sledilke navdušuje s svojimi modnimi izbirami oblačil. 

Profimedia
Elena Perminova