Glasbeni mojstri in mojstrica so prepričani, da bo ta pesem zagotovo odzvanjala na marsikateri poroki in okronala marsikako ljubezen. Ravno prav »cukra«, ravno prav soli in začimb. In to pikantnih. Tako lahko opišemo strukturo pesmi Poročna, ki prinaša čudovito melodijo s presunljivo iskrenim tekstom, v ritmu angleškega valčka.

neisha poroka (2)
Klemen Mlinarič
Kranjci in Neisha so se odlično ujeli in takoj začutili isto energijo.

»Res sem si že dolgo želela napisati pesem, ki bo primerna poročnemu obredu. Nemalokrat sem na željo mladoporočencev zapela 'Malo tu, malo tam ... ostaneš sam' … prelepa pesem, samo kaj, ko je glede na sporočilo besedila povsem neprimerna za obred. Prav počutila sem se poklicano, da ustvarim neko iskreno, tehtno pesem, ki bo preprosto lepa in večna. Zelo komplicirano je narediti preproste in dobre stvari. Zato sem jo imela v 'paci' že od septembra. Seveda v angleškem originalu. Nemalo dni sva z radirko in svinčnikom žulila papir z Jernejem Dirnbekom, da je zdaj tu končni rezultat – prelepa poezija, zlitje z melodijo, pesem neveste ženinu,« je povedala Neisha, ki je v videospotu tudi sama oblekla poročno obleko. »Poseben občutek je nositi to deviško belino. Priznam, da sem bila kar rahlo vznesena tistih par uric. Potem sem jo pa tudi z velikim veseljem slekla in si oddahnila,« je priznala Neisha, ki o svoji poroki še ne razmišlja.

neisha poroka (3)
Klemen Mlinarič
"Pesem smo najprej zapeli na poroki Neishine prijateljice, potem pa smo se zaprli v studio in posneli Poročno, ki jo zdaj predstavljamo."."

neisha poroka (4)
Klemen Mlinarič
Posneli so čudovito melodijo s presunljivo iskrenim tekstom, v ritmu angleškega valčka.