Hollywoodski zvezdnik, dobitnik oskarja, glasbenik in provokativni umetnik Jared Leto je svojim oboževalcem na Hrvaškem hitro dal vedeti, da je takoj razumel slavni pregovor »ima se, može se«.

Zvezdnik je namreč organiziral festival Mars Island: Croatia, ki ravnokar poteka na otoku Obonjanu pri Šibeniku. »Odkrij, kar je mogoče – nove prijatelje, trenutke in perspektive. Živi kot v sanjah na Mars Islandu ob živih nastopih, wellnessu, delavnicah in izkušnjah, ki si jih boš zapomnil za vedno,« so zapisali na spletni strani skupine, to pa je zdaj potrdil tudi pevec z objavo poletne fotografije z otoka in zapisom »živi kot v sanjah«.

Ena od obiskovalk festivala je ogorčena, saj je za tak denar dobila šotor, ki je v zelo slabem stanju, čeprav so ji obljubljali, da gre za zasebni hedonistični otok, kjer otroci niso zaželeni in je udobje na prvem mestu. 

MOČNO ZASOLJENE CENE

A festivala se ne moreš udeležiti, če nimaš pod palcem veliko denarja. Cene vstopnic so se namreč začele pri dobrih 1300 evrih, v ceno pa so všteti tridnevno bivanje v štiriposteljnem šotoru s skupnimi stranišči in kopalnico, hrana ter koncerti. Če je oboževalec želel več udobja, je dobil tudi lastno kopalnico s straniščem, a cena je poskočila na skoraj 2200 evrov. Kogar pa je mikalo srečanje z zasedbo in zvezdnikom samim, je moral plačati kar 5700 evrov. Noro!