Zabava

VIDEO: Zakaj je Slavko Bobovnik razjezil hrvaškega lastnika apartmaja?!

R.T.
13. 8. 2019, 11.09
Posodobljeno: 13. 8. 2019, 11.10
Deli članek:

Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1, ki ga čez poletje vodita Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač. Imitira znane Slovence, saj v njem »živi« več kot 20 likov. Poslušalci pa so navdušeni tudi nad njegovo rubriko Artačevi poletni prisluhi.

Radio 1
Voditelj in imitator Tilen Artač, ki je 8. avgusta praznoval svoj 34. rojstni dan zabava poslušalce v jutranjem programu Radia 1.

Tokrat se je prelevil v lik legendarnega televizijskega voditelja Slavka Bobovnika, ki trenutno navdušuje gledalce s kvizom Lepo je biti milijonar. »Slavko je že od nekdaj veljal za najbolj verodostojnega voditelja. Pred njegovimi vprašanji se ni mogel skriti nihče. Z njegovo imitacijo nisem imel pretiranih težav, saj je bil kot novinar jasen, iskren in neomajen. Zame je on mladenič stare šole, o katerem bomo še slišali,« je v smehu dejal Tilen, ki je bil nekoč tudi njegov sodelavec. »Vedno je bil prijazen, spoštljiv in duhovit,« je še povedal Artač.

Sicer pa si v zabavnem videoposnetku poglejte kako zveni Slavko Bobovnik, ko želi rezervirati apartma na morju pri gospodu Domagaju.