Denis Vučak

Ne išče ljubezni, raje bo ostal sam

E.J.
10. 8. 2019, 20.55
Deli članek:

Glasbenik Denis Vučak je predstavil ljubezensko pesem Zapisana v srce. Mar to pomeni, da je s skupino New Game Over zdaj res konec?

Osebni arhiv
Glasbenik najraje poišče samotno plažo, kjer v družbi kitare piše pesmi.

Nazadnje smo Denisa Vučaka (37) gledali, kako pleše v šovu Zvezde plešejo, najbolj pa ga poznamo kot člana fantovske glasbene skupine New Game Over. Denis je pred kratkim izdal že svojo tretjo samostojno pesem z naslovom Zapisana v srce. Ali to pomeni, da je s skupino New Game Over konec? »Ne, New Game Over gremo naprej. Samostojni projekti se mi zdijo pomembni, saj se kot solo izvajalec lahko najbolje izrazim. Prav tako je razlika v prilagajanju – če si v skupini, se moraš prilagajati. Kot solo umetnik pa lahko doživim vso svobodo umetniškega izražanja,« pojasni glasbenik, ki pa je tudi plesni pedagog, saj že nekaj let v svoji plesni šoli poučuje otroke hip hop.

Miro Majcen
V videospotu za zadnjo pesem je zaigrala Denisova soplesalka iz šova Zvezde plešejo Nika Bagon.

S SOPLESALKO NIKO ŠE VEDNO ZAPLEŠETA

Denis je za pesem Zapisana v srce tudi posnel videospot. »Zgodba kaže spomine na punco, ki je več ni. Igralka je Nika Bagon, s katero sva plesala tudi skupaj v šovu Zvezde plešejo. Dobra prijatelja sva ostala tudi po koncu oddaje,« razlaga Denis. Ga je navdihnila lastna izkušnja na ljubezenskem področju? »Zgodba pesmi ni moja, ampak gospoda iz Dalmacije, povedala mi jo je moja mama. Žena mu je umrla zelo mlada in se je odločil, da ne bo iskal ljubezni, ampak bo vse življenje raje sam.« Denis je zasebno sicer srečno zaljubljen, trenutno pa se veseli dopusta, ki ga bo preživel v Pakoštanah, Splitu in Šibeniku, kjer ima sorodnike. »Preden se res spočijem na dopustu, moram obiskati vse sorodnike, res jih je ogromno. Na plaži preživim cel dan, ne morem brez dobre kave, vode, glasbe in kitare, ki jo vzamem s seboj na samo in pišem pesmi.«