Rojstni dan

Saška pri 46. ne skriva več svojih let!

C.R.
9. 8. 2019, 20.15
Deli članek:

Nekoč megapriljubljena pevka Saša Lendero, ki se je v zadnjih letih malo umaknila s slovenske scene, je včeraj praznovala rojstni dan.

Mediaspeed
Slavljenka Saša Lendero

Čeprav je pred leti ob vzponu glasbene kariere poskušala ostati »večna mladenka«, se Saša Lendero danes ne boji več staranja in rojstnih dni.

Mladostna mamica minulih let ne šteje v gubicah na obrazu, temveč v darovih, ki si jih je prislužila in nabrala na svoji poti. Ob svojem osebnem prazniku je na družbenem omrežju strnila naslednje misli ... »Zakaj se nekateri bojijo rojstnih dni? Z vsakim letom postajaš modrejši, bolj izkušen, bolj ljubeč, bolj razumevajoč in bolj zrel. Prislužiš si čudovite prijatelje in družinico, ki ti pomeni vse na svetu. Kdo bi hotel vse to zamenjati za malo gladkejšo kožo? Jaz že ne! Zato – praznujem vse darove let! Happy birthday to me!!!« je zapisala pevka, ki je na torti upihnila že 46 svečk, a je videti mlajša in ji sicer števila let nikoli ne bi uganili. Trenutno glasbenica, ki je zadnja leta ustvarjala avstrijske šlagerje, preživlja brezskrbno poletje, pri čemer ji družbo delata hčerka Aria in dolgoletni partner Miha Hercog, ki ji pomenita vse v življenju. Vse najboljše, Saša!

Osebni arhiv
Saša Lendero s svojim partnerjem Miho Hercogom, s katerim imata hčerko Ario.

Osebni arhiv
"Zakaj se nekateri bojijo rojstnih dni? Z vsakim letom postajaš modrejši, bolj izkušen, bolj ljubeč, bolj razumevajoč in bolj zrel."