Ameriški dom

FOTO: Meghan za 1,5 milijona evrov prodaja še zadnji spomin na preteklost

S.N.Č.
7. 8. 2019, 20.41
Deli članek:

Domovanje, v katerem je Meghan Markle živela s svojim prejšnjim soprogom, je zbujalo nešteto vprašanj, saj ga je ohranila tudi po poroki s princem. Mnogi so ji očitali, da bi bil čas, da preteklost pusti za seboj.

Profimedia
Meghan v času, ko je še živela v svoji ameriški vili.

V več kot dva tisoč kvadratnih metrov veliki vili, zgrajeni v tipičnem kolonialnem stilu, je Meghan živela med letoma 2011 in 2013, ko je bila v zakonu s filmskim producentom Trevorjem Engelsonom.

Lokacija je obema seveda zelo ustrezala, saj sta imela v neposredni bližini Hollywood, kjer sta takrat delala oba. Ko pa je njun zakon razpadel, se je Trevor moral izseliti, saj je bila hiša v celoti v lasti njegove soproge.

V starem domu pa ni vztrajala niti Meghan, ki se je preselila v Toronto, kjer si je dom ustvarila v manjši vrstni hiši in se z vrtoglavo hitrostjo zavihtela med televizijske zvezdnice kot Rachel v seriji Suits.

Profimedia
Stari dom Meghan Markle je seveda v popolnoma drugačnem okolju kot novi.

Po njenem okusu

Hiše Meghan ne prodaja zato, ker bi potrebovala denar, očitno gre res samo za zadnji ključni rez med preteklostjo in novim življenjem.

So pa fotografije hiše, ki je bila opremljena izključno po Meghaninih navodilih, dale misliti – zgrajena je na odprtem, prostori so velikanski, oken je ogromno, vse je svetlo … Vse, kar je moč videti na fotografijah, prežema sodobnost in svetlost, kar je v popolnem nasprotju z njenim novim domovanjem v vili Frogmore Cottage, ki je v veliki meri zaraščena s sicer skrbno negovanimi stoletnimi drevesi in izbornimi grmovnicami.

Profimedia
Ena izmed štirih spalnic.

Pri več kot leto dni stari obnovi vile in njeni astronomski ceni – ki menda presega pet milijonov evrov –, sta Meghan in Harry v stoletju stari rezidenci uredila sodoben dom, ki pa se stilsko ne more primerjati z njenim ameriškim.

Pričakovanje, da bo v medije pricurljala vsaj ena fotografija iz notranjosti Frogmore Cottagea, so bila že od zaključka prenove velikanska. Zdaj, ko je jasno, kakšna je Meghanina hiša v Ameriki, pa so ugibanja, če ji je uspelo uveljaviti svoj ameriški okus, toliko večja.

Profimedia
Prostori so vsi velikanski.

Profimedia
Vsaka spalnica ima tudi svojo kopalnico.