NAJLJUBŠE POČITNICE

FOTO: Znane Slovenke rade spijo v šotorih in prikolicah

E.J.
7. 8. 2019, 20.15
Deli članek:

Znane Slovenke rade kampirajo, saj jim takšna oblika počitnikovanja daje poseben občutek svobode in stika z naravo, otroci pa so nad tem navdušeni.

Osebni arhiv
Lepa voditeljica Tara Zupančič že nekaj let kampira v Dalmaciji, kjer je našla kamp, ki ji je najbolj všeč.

Da je kamp najboljše doživetje, je prepričana Tinkara Fortuna (38), ki smo jo nazadnje gledali v šovu Zvezde plešejo. Nekdanjo bepopovka, ki je postala samostojna podjetnica in že izdala prvo otroško knjigo, smo ujeli na morju v kampu, od koder nam je sporočila: »Že deveto poletje kampiramo v Savudriji. Zakaj? Ker menim, da je poletje v kampu za otroke najboljše in preprosto doživetje.« Povedala je še, da se v kampu z možem počutita sproščeno in svobodno ter da vsi uživajo v vsakem obdobju dneva, saj čas preživljajo na prostem, spanje v šotoru pa je za otroke prav posebna in nepozabna izkušnja.

Osebni arhiv
Sveža podjetnica Tinkara Fortuna uživa v kampu s svojimi otroki in možem.

Nikoli prestara za kampiranje

Tudi lepa Tara Zupančič (30), voditeljica oddaje Pop, se je odpravila na tritedenski dopust. Ljubiteljica kampiranja sicer že nekaj let hodi v Dalmacijo v kamp, ki ji je prirasel k srcu, ali se bo tja odpravila tudi letos, pa ni izdala. »Kampiranje je preprost stik z naravo, morskim okoljem, je spanje pod zvezdami in daje občutek malo drugačne svobode.« Nekdanja voditeljica, danes pa uspešna komunikacijska trenerka Saša Einsiedler (52), pravi, da je že kot otrok kampirala s straši in kampira tudi še danes. »Letos sem v prikolici, sem pa šotorila lani v ZDA, ko sva s partnerjem Andrejem raziskovala ameriške naravne parke in tam taborila. Komaj me je prepričal, saj se mi je zdelo, da sem prestara za šotorjenje, vendar je bila nepozabna izkušnja.« Tudi pevka Lea Sirk (29) je povedala, da je kampiranje ena njenih najljubših stvari ter da se najraje z otrokoma in možem umakne v kamp na Hrvaškem. »Tam se spočijemo, povežemo in napolnimo baterije.«

Osebni arhiv
Nekdanja voditeljica Saša Einsiedler letos biva v prikolici, je pa lani šotorila po naravnih parkih v ZDA.

Osebni arhiv
Pevka Lea Sirk je takole igrala v prikolici, kjer je preživljala počitnice z družino.