38. ROJSTNI DAN

Namesto zabave Meghan dobila samo suhoparne čestitke

S.N.Č.
6. 8. 2019, 20.30
Posodobljeno: 6. 8. 2019, 22.26
Deli članek:

Rojstni dan Meghan Markle je bil v medijih težko pričakovan, tudi ugibanja, v kateri palači se bo praznovalo in kdo vse bo med povabljenimi gosti, so bila številna.

Reuters
Najbolj dolgočasno sta Meghan voščila tast in tašča.

Ker v nedeljo, ko je bil Meghanin rojstni dan, v javnost ni pricurljala še nobena fotografija, se je domnevalo, da bo družina praznovala zvečer.

A ker tudi naslednji dan ni bilo nobenega posnetka, ki bi nakazoval kakršnokoli proslavljanje, je zdaj povsem upravičena domneva, da rojstnodnevne zabave s torto in šampanjcem, kot je bil do zdaj običaj tako za Meghan kot druge člane kraljeve družine, pač ni bilo.

Domneve pa so potrdile tudi čestitke na družbenih omrežjih, ki jih v tolikšnem številu ne bi bilo, če bi vojvodinji dobre rojstnodnevne želje lahko izrekli osebno.

LOGIČNE ČESTITKE

Nekako logično je, da so Meghan Markle prek instagrama voščile njene prijateljice in prijatelji z vsega sveta: njena zaupnica in nekdaj tudi stilistka Jessica Mulroney, igralka Jameela Jamil, pa urednik modne biblije Vogue Edward Enninful in priljubljeni pisatelj Matt Haig …

Viri blizu dvora sicer domnevajo, da je kraljica v nedeljo Meghan z možem, princem Harryjem, in sinom Archiejem povabila v grad Balmoral na čajanko, a uradno njihovega druženja nihče ni potrdil. 

Za njenega soproga princa Harryja se je tudi nekako spodobilo, da svoji ženi zaželi vse najlepše tudi na instagramu. K zapisu: »Vse najboljše za rojstni dan moji neverjetni ženi. Hvala, da si se mi pridružila na tej avanturi življenja. Ljubim te, H …« je dodal še fotografijo Meghan z lanske turneje po Tongi, na kateri nosi prelepo modro obleko, obraz pa ji žari od sreče.

NELOGIČNE ČESTITKE

Bolj nenavadne kot omenjene čestitke so se zdele objave njenega svaka in svakinje, princa Williama in Kate Middleton. Na uradni profil Kensingtonske palače sta suhoparno napisala: »Vse najboljše vojvodinji Susseški za rojstni dan, ki ga praznuje danes,« zraven pa pripela fotografijo, na kateri so v zimskih plaščih onadva, Meghan in Harry ter princ Charles lani v Sandringhamu na poti k božični maši.

Prav nič bolj domiselna pri voščilu nista bila tast in tašča Meghan, princ Charles in Camilla Parker Bowles: »Vse najboljše za rojstni dan njeni visokosti vojvodinji Susseški.«