Mladost

FOTO: Znani delijo skrivnostno strast, radi zajahajo valove

E.J.
5. 8. 2019, 20.30
Deli članek:

Nekateri znani so se surfanja naučili zaradi vloge v filmu, drugi so začeli surfati kot najstniki, a vsem je skupno to, da se deskanju na valovih niso nikoli odpovedali.

Profimedia
Je eden tistih, ki popolnoma obladajo surfanje na valovih, o Joshu Brolinu navdušeno pišejo tujo mediji, Josh pa se kot vsako leto deska v Malibuju.

Pravijo, da kdor ni poskusil, ne ve, kakšen občutek je, ko z desko zahajaš valove, a kot kaže, se to obliko športa oziroma rekreacije odločajo tudi zvezdniki in zvezdnice. Kalifornijska igralka in filmska direktorica Helen Hunt (56) se je nad surfanjem navdušila leta 2011, ko je morala to veščino dodobra izpliti za nastop v filmu Soul surfer. Od takrat jo paparaci vsako leto ulovijo na deski, vse od Malibuja pa do Mauija.

Profimedia
Igralka Helen Hunt se je surfanja naučila zaradi vloge in od takrat ne mine poletje, ko je paparaci ne bi ujeli na valovih.

Igralec Josh Brolin (51) rad surfa na Havajih. Pred štirimi leti je celo rešil surferja v težavah, njegovo reševanje pa je celo posnel mimoidoči in mediji so se takrat razpisali o njegovem junaškem dejanju. Danes uspešen igralec Simon Baker (50) iz Avstralije je oboževal surfanje že kot najstnik in se na valove odpravi še danes, lani pa se je dokazal kot režiser filma Breathe, ki pripoveduje o najstniku, ki rad – surfa.

Profimedia
Avstralec Simon Baker je kot večina Avstralcev že v najstniških letih najraje surfal.

SURF JIH OHRANJA MLADE IN ČILE

Francoski žrebec Vincent Cassel (52) je ves pomlajen, saj mu je pred kratkim njegova 22 let mlajša žena rodila hčerko. Vincent je še vedno v top formi, za kar skrbi tudi s športom, zelo rad pa se poda na valove. Komik in igralec Adam Sandler (52) se z družino redno odpravlja na Havaje, kjer sam predvsem rad surfa. Ljubitelji surfanja pa so še mnogi znani, med njimi najdemo tudi nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obamo, pa pripadnice klana Kardashian, Lady Gaga in Rihanno – tudi trenutno noseči Blake Lively in Anne Hathaway sta znani kot navdušeni surferki.

Profimedia
Komik Adam Sandler vsako leto uživa na valovih, nad surfanjem pa bi rad navdušil tudi svojo hčerko, s katero sta se zabavala na Havajih.

Profimedia
Francoski zapeljivec Vincent Cassel s surfom skrbi za zdravo telo, saj je pred kratkim postal oče z kar 22 let mlajšo ženo.