Ajda Mlakar

Radijski krst, ki si ga bo zapomnila!

N.N.
5. 8. 2019, 10.09
Posodobljeno: 5. 8. 2019, 12.11
Deli članek:

Ajda Mlakar, ki jo lahko poslušate na jutranjem programu Aktuala, si bo svoj nov izziv zagotovo zapomnila. Kaj se ji je zgodilo? V jutranji naglici, ko je hitela na radio, se ji je zgodila nesreča, ki pa je sploh ni opazila, dokler se ni pripeljala na radio.

Radio Aktual
Ajda Mlakar in Tony Carter

»Ti, Ajda, tvoj avto pa nekam postrani nese!« je rekel njen sodelavec Tomaž in Ajda je najprej mislila, da je bila to jutranja šala. »Toda bolj kot sem gledala svojo rdečo strelo, bolj mi je bilo jasno, da avto stoji postrani,« razočarano pove Ajda in doda, da se v tem norem tednu ni imela časa ukvarjati še z avtomobilom.

A ker ima Ajda super sodelavce, se je ta dogodek spremenil v pravi 'teambuilding'. Ajdi so pri natrpanem urniku pomagali prav vsi sodelavci. Kurir Slavko je poiskal avtomehanika, Jure pa je avto tudi peljal tja. Medtem je Ajda lahko v miru odvodila radijski program, najprej s Klemnom Bunderlo na Aktualu, potem pa še na radiu Veseljak, kjer jo je čakalo Židano dopoldne. Pri njenem pripetljaju ji je pomagal tudi Tony Carter, ki se je izkazal s svojimi ročnimi spretnostmi. »No, pri odvijanju in navijanju pnevmatik so mu zelo prav prišli tudi njegovi coklji,« se nasmeji Ajda. Seveda je sedaj nasmeh večji, Ajda pa je hvaležna, da ima okoli sebe sodelavce, ki so ji vedno pripravljeni skočiti na pomoč. »Takšni ljudje okoli tebe so preprosto neprecenljivi,« še doda voditeljica, ki se v novi vlogi odlično počuti.