Zabava

Nina Donelli spremenila življenjski slog: vsako jutro trening, potem se odpravi v službo

E.J.
3. 8. 2019, 20.00
Deli članek:

Pred enim letom je pevka Nina Donelli spremenila svoj življenjski slog in se posvetila treningom in zdravi prehrani. Ob tem še vedno dela v družinskem podjetju.

osebni arhiv
Nina si letos še ni privoščila počitka.

Štajerka Nina Donelli (21) nima le zavidljive glasbene kariere, saj polni dvorane tako pri nas kot na sosednjem Hrvaškem, ampak tudi lepo telo. Za to je potrebnega kar precej dela, pravi Nina, ki je pred enim letom spremenila svoj življenjski slog. »Zbujam se zgodaj zjutraj, predvsem zato, ker drugače ne utegnem trenirati,« pravi Nina, ki je znana kot adrenalinska športnica, saj je dolga leta vozila karting, trenira tudi boks. A to ni bila edina sprememba. »Poleg treningov pa sem spremenila tudi prehrano, pred tem sem pojedla ogromno čokolade, čipsa, pic in teh stvari. Res je, da nisem bila močna, ampak vseeno sem si želela to spremeniti, in iskreno – počutim se odlično, da se ne 'bašem' več s hrano.« Tudi zato se je Nina posvetila kuhanju, saj je spoznala, da je to ključ do ohranja vitke linije. »Večinoma si obroke pripravljam sama, rada pokušam in kuham nove jedi. Če jem zunaj, pa si največkrat naročim kakšno solato ali pa kaj morskega.«

PISARNIŠKO DELO

Nina sicer dela v družinskem podjetju, kjer se ukvarjajo s izdelavo in prodajo bremenskih vrvi in verig, skratka z dvižno tehniko. Tam Nina dela vsak delovni dan, opravlja pisarniška dela in pravi, da jo to delo izpolnjuje. »Najprej se zbudim, grem v kopalnico, si umijem zobe, obraz, nato se oblečem za trening, po treningu se oprham, pojem zajtrk in že šibam v službo,« opisuje svoja jutra. Dodaja, da se bo podjetju v prihodnosti verjetno bolj posvetila njena starejša sestra, sama pa se bo še bolj posvetila petju.

osebni arhiv
V zadnjem letu je pevka spremenila prehranjevalne navade, se pa kdaj tudi prekrši.