Urednica modne biblije

Zavrnila je poziranje za naslovnico Voguea

N.S.
31. 7. 2019, 20.30
Deli članek:

Delovna Vojvodinja Susseška Meghan Markle je odklonila poziranje za naslovnico omenjene izdaje, je pa napisala prvo kolumno za legendarno revijo, ki je izbrala 15 žensk, ki se trudijo izboljšati svet.

Profimedia
Kot so povedali na Vogueu, je neizmeren užitek sodelovati z vojvodinjo pri nastajanju modne biblije.

Čeprav se Meghan Markle trenutno posveča svoji novi vlogi mame, pa je v zadnjih tednih dokazala, da kljub temu najde čas za družabno življenje in svoje hobije.

Kot smo že pisali, jo v prihajajočih tednih čaka prav poseben izziv, Meghan je namreč postala prva gostujoča urednica britanske izdaje revije Vogue in bo pomagala pripraviti septembrsko številko. Britanski mediji sicer poročajo, da je nekdanja hollywoodska zvezdnica zavrnila poziranje za naslovnico revije, se pa neizmerno veseli sodelovanja pri uredniškem delu. Tako je v zadnjih mesecih že večkrat obiskala uredniške prostore Voguea v Londonu. »Zadnjih sedem mesecev je vojvodinja skupaj z odgovornim urednikom Edwardom Enninfulom izbirala vsebino za številko, ki bo poudarjala moč skupnosti.« Meghan je izbrala 15 žensk z različnih življenjskih področij, ki se borijo za enakopravnost, prijaznost, pravico in odprto miselnost. Poleg manekenke Adwoe Aboah in Adut Akech so se na seznam uvrstile tudi Jane Fonda, Salma Hayek, Gemma Chan, Jacinda Ardern in druge. 

Pred Meghan sta z revijo Vogue sodelovali že vojvodinja Kate Middleton in pokojna princesa Diana. Je pa res, da je Meghan prva kolumnistka z dvora.