Nekdanja misica in fotomodel

Sanja Grohar lahko v enem dnevu z objavami zasluži mesečno plačo

E.J.
26. 7. 2019, 06.45
Deli članek:

Dva pomembna angleška časnika sta se razpisala o zaslužkih naše nekdanje misice Sanje Grohar, ki s plačanimi objavami zasluži tudi 40 tisoč funtov oziroma okoli 45 tisoč evrov na leto.

Osebni arhiv
Sanja Grohar Kovič večkrat uživa na brezplačnih počitnicah, pa tudi v brezplačnih oblačilih in kozmetiki.

Nekdanja misica in fotomodel Sanja Grohar (35) ni nikoli skrivala, da ima podjetniško žilico. To so opazili tudi pri dveh vplivnejših angleških časnikih, Daily Mail in Mirror UK, kjer so se razpisali o Sanji kot mladi mamici, ki s svojimi objavami v družinskiproračunletno prinese 40 tisoč funtov, kar je nekaj manj kot 45 tisoč evrov. Poleg tega dobiva veliko brezplačnih oblačil in dragih potovanj v Španijo, Mehiko in Grčijo v vrednosti skoraj osem tisoč evrov na potovanje. »Anglija je ogromen trg, kjer imamo blogerji oziroma influencerji svoje agencije, ki nas zastopajo, pošiljajo na plačane prireditve, nas povezujejo z znanimi znamkami in tako naprej. V Londonu z eno objavo lahko zaslužiš mesečno plačo. Plačljiva so tudi potovanja po svetu v zameno za objave na blogu ter instagramu. Do te točke ni lahko priti in je bilo veliko denarja vloženega v sam marketing instagrama, vendar se na koncu vse izplača,« nam je pred kratkim zaupala Sanja, ki je postala prava strokovnjakinja na tem področju in izdala tudi e-knjigo z nasveti, kako uspeti v digitalnem svetu.

Osebni arhiv
Sanja je bila leta 2005 mis Slovenije, kasneje se je preselila s fantom v Veliko Britanijo in tam začela objavljati fotografije za hobi.

TEŽKO JE BITI MAMA IN DELATI

Sanja je po sanjski poroki z Matejem Kovičem (37) kmalu zanosila in priznava, da je težko delati doma s polletnim dojenčkom, dečkom Nicolaijem. »Ker je otrok moja prioriteta, imam manj časa za blog. Zdaj porabim desetkrat več časa za en video ali fotografijo,« pravi Sanja, ki dela takrat, ko Nicolai spi. »Zdaj je veliko težje. Večkrat bi rada bila doma, v pižami, z razmršenimi lasmi in brez šminke, kot tipična mama,« je še povedala Sanja.