Sedaj tudi DJ

Shaq legendarnemu Draženu Petroviću posvetil ta verz svoje pesmi

A.S.
24. 7. 2019, 10.05
Posodobljeno: 24. 7. 2019, 10.12
Deli članek:

»Tu je lepo, Dražen pa je najboljši Evropejec, ki je kadarkoli igral v ligi NBA,« je za 24sata povedal nekdanji košarkar, danes pa DJ, Shaquille O’Neal, ki je glasbo vrtel tudi na Zrćah.

Profimedia
Shaquille O'Neal

O'Neal, ki glasbeno kariero gradi kot DJ Diesel, je na Hrvaškem v ponedeljek nastopil v okviru svoje svetovne turneje Summer League in svojo ljubezen do glasbe izkazal v enem od klubov na znani plaži Zrće. V Zadar je prispel z zasebnim letalom in v družbi sedmih ljudi.

47-letnik je hrvaškim medijem povedal, da je Hrvaška lepa, medtem ko je naše južne sosede označil za prijazne ljudi. Na vprašanje novinarjev spletnega portala 24sata, koliko ve o Hrvaški, pa je odgovoril. »Vem, da je bil od tod najboljši Evropejec, ki je kadarkoli igral v ligi NBA – to je Dražen Petrović«. Dodal je: »Jaz sem šele vstopal v NBA svet, nisem bil dober strelec, Dražen pa je zadeval kot nor.« Povedal je, da se je nad pokojnim hrvaškim košarkarjem, ki je preminil v prometni nesreči, navduševal in mu je zato tudi posvetil verz svoje pesmi: »I want to shoot like Petro« ali »Rad bi zadeval kot Petro«.

Razočaran je bil, da v dneh, ki jih je preživel na Hrvaškem, ni videl otrok, ki bi metali na koš. Na vprašanje, kdo je najboljši košarkar v zgodovini, pa je izstrelil kot iz topa: »Michael Jordan, brez dvoma«.

DJ Diesel bo svojo turnejo nadaljeval v ZDA in nastopil na glasbenih festivalih, kot so Hard Summer Festival v Los Angelesu, Lollapalooza v Chicagu in Electric ZOO v New Yorku, je poročal Jutarnji list.