Oboževalci zahtevajo odgovore

Kje je Lagerfeldova mačka?

R.T.
24. 7. 2019, 09.16
Posodobljeno: 24. 7. 2019, 09.16
Deli članek:

Choupette je mačka s skoraj 300.000 sledilci na instagramu, njen lastnik pa je bil pokojni modni oblikovalec Karl Lagerfeld. Oboževalci in oboževalke pa so od Karlove smrti zaskrbljeni in se sprašujejo, kje je Choupette.

Instagram (osebni profil)
Karl Lagerfeld s Choupette

Kmalu po Lagerfeldovi smrti, 19. frebruarja, tudi Choupette ni več na spregled. Sedaj se oboževalci in oboževalke sprašujejo, kje je en od najbolj znanih hišnih ljubljenčkov na svetu.

Birmanska mačka je bila od leta 2011 Karlova najbolj zvesta prijateljica. Dobila pa je tudi svoj profil na družbenem omrežju Instagram, kjer ima skoraj 300 tisoč sledilcev in sledilk, ki so lahko spremljali njeno razkošno življenje. Po smrti znanega modnega oblikovalca pa so bili vsi navdušenci obveščeni, da Choupette ne bo več pod budnim očesom javnosti. Od takrat pa vse do današnjega dne ni bila objavljena nobena njena fotografija.

V Lagerfeldovi oporoki piše, da modni oblikovalec Choupette zapušča del premoženja. Menedžerka Ashley Tschudin, ki je vsa ta leta skrbela za Choupettino spletno stran, je za nemški Bild povedala, da jo ljudje še vedno prosijo, da objavi fotografijo slavne mačke.

Nedavno pa so navdušenci začeli s kampanjo »Kje je Choupette« in zapisali: »Izgubljena sem brez očeta Karla Lagerfelda, sledilci pa so moja družina«. Morda pa jim bo le uspelo izvedeti, kje je njihova muza.