Zabava

Manca Berlec bo nastopila na 16. Kamfestu

N.N.
23. 7. 2019, 14.36
Posodobljeno: 23. 7. 2019, 15.38
Deli članek:

V Kamniku bo od 9. do 17. avgusta 2019 že 16. zapored na sporedu Kamfest. Na njem se obeta resnično odlično dogajanje, saj bo potekal na različnih lokacijah.

Osebni arhiv Mance Berlec
Manca Berlec

Samostanski oder bo v mekinjskem samostanu med skrivnostnimi zidovi ponujal glasbeni program za sladokusce, otroški oder na Glavnem trgu bo namenjen delavnicam in predstavam za najmlajše, dogajanja pa bodo tudi na Mestnem odru, mobilnem odru, v Parku Evropa, za bogat filmski program bo poskrbel Kino Kamfest, ImproKamFest pri Domu kulture Kamnik pa bo postregel z improvizacijskim programom za vse okuse.

Na Kamfestu tudi različni glasbeni izvajalci

Poleg pestrega dogajanja na različnih odrih in lokacijah pa bo Kamfest popestril tudi odličen glasbeni program. Na odrih bodo tako nastopili tudi Janez Benčina - Benč, Manca Berlec, Rudi Bučar in Istranbend, Slavko Ivančić, Severa Gjurin & Dejan Lapanja in Uroš Rakovec, Nina Strnad, Nikki Louder, China Traffic in številni drugi.

Mlada Kamničanka bo nastopila 10. avgusta

Na Kamfestu bo Manca Berlec nastopila 10. avgusta na Mestnem odru. Pevka in avtorica, ki se uspešno spogleduje tudi z gledališkimi odri, bo na odru pričarala čarobno vzdušje s svojimi skladbami s prvega albuma Gola. Predvsem jo poznamo po pesmih Sama, Kadilka in Gola, seveda pa to ni vse. Manca zelo rada ustvarja pesmi v angleščini in pravi, da bo poskrbela za čarobni nastop. Zato smo prepričani, da bo v svojem edinstvenem slogu predstavila še kakšno priredbo klasikov, kot je to že storila s skladbama Jolene in Hallelujah.