Jonatan Haller Pereira

Slovenski pevec zmagal v portugalskem šovu

N.S.
23. 7. 2019, 20.15
Deli članek:

Svetlolasi pevec Jonatan Haller Pereira, pol Slovenec in pol Portugalec, ki je navduševal v šovu Slovenija ima talent, je minuli vikend postal eden od zmagovalcev portugalskega pevskega šova La Banda, kjer je tekmoval v zadnji sezoni.

Mediaspeed
Jonatan Haller Pereira

Simpatični slovensko-portugalski pevec Jonatan Haller Pereira, ki se je širši javnosti predstavil v šovu Slovenija ima talent, je končno doživel občutek zmage, ko si je v šovu La Banda pripel zmago.

Gre za pevsko tekmovanje, ki sta ga ustanovila Simon Cowell in portoriški pevec Ricky Martin, licenca oddaje pa je bila prodana tudi na Portugalsko. Prva skupina, ki je leta 2015 nastala iz tega pevskega tekmovanja, je CNCO. Skupina je danes znana po vsem svetu, predvsem pa njihove uspešnice Reggaetón Lento, Para Enamorarte, Tan Fácil, Hey DJ. V finalu zadnje sezone je vsak posameznik zapel pesem, s katero je naredil največji vtis v oddaji. Jonatan je tako odpel čutno balado Bruises glasbenika Lewisa Capaldija ter popolnoma prepričal sodnike in gledalce, saj so oboji odločali o zmagovalcih. Trije so bili izbrani s strani občinstva, dva pa je izbrala žirija. Jonatan je bil s strani občinstva izbran drugi.

Mediaspeed
Jonatan Haller Pereira

Poleg njega novonastalo skupino z imenom BMRNG sestavljajo še Bárbara Miranda, Gonçalo Mendes, Inês Marcelino in Tatiana Duarte.Peterica je za nagrado dobila pogodbo z založbo Sony in snemanje albuma. Jonatan je za Pop TV povedal, da zmago občuti kot totalno ekstazo, kot da bi dal gol na finalu svetovnega prvenstva, največ pa mu pomeni, da je samega sebe presegel v vsaki fazi oddaje, zato zmago vidi kot potrditev, da je na pravi poti.